Ние бяхме като равнопоставени с Продължаваме промяната на коалиционната среща

...
Ние бяхме като равнопоставени с Продължаваме промяната на коалиционната среща
Коментари Харесай

Иво Атанасов: Независимите депутати не са получавали постове и пари от Кирил Петков

Ние бяхме като равнопоставени с " Продължаваме промяната " на съдружната среща за сформиране на държавно управление.

Това съобщи самостоятелният народен представител Иво Атанасов пред Българска национална телевизия. Независимите депутати не са напуснали Има Такъв Народ, с цел да станат част от различен политически план.

С напускането на Има Такъв Народ и сътрудниците се почувстваха свободни във вземането на решенията си всеки един от тях самостоятелно, сподели Атанасов и подсети, че желае да види ясно изразена законодателна стратегия от страна на мандатоносителя.

" Кирил Петков не ни е предложил нито постове, нито пари. Нищо не ни е обещавано, нито пък ние сме желали нещо ", посочи Иво Атанасов. Той няма желание да желае министерски постове.

Атанасов се интересува от персоналния състав на държавното управление. Ако там има хора, които имаме подозрения, че няма да свършат избрана работа, самостоятелните депутати ще изкажат своето мнение.

По-важни са политиките, само че са значими и хората, които ще ги извършват, уточни Иво Атанасов.

Имената на министрите ще станат ясни след разбора дали Политическа партия ще имат поддръжката на 121 депутати или не. Атанасов не е правил позвънявания към сътрудниците си от Има Такъв Народ, с цел да поддържат вероятно второ държавно управление на " Продължаваме промяната ".

Има Такъв Народ извърши ли обещанията към гласоподавателите си, извърши ли задачите си или не ги извърши? Аз съм безапелационен, че не сме изпълнили нито едно заричане към гласоподавателите си, безапелационен е Атанасов.

Според него сътрудниците му от Има Такъв Народ би трябвало да вземат едно съдбоносно решение сега. Има Такъв Народ става партия, която поддържа статуквото, която поддържа този модел на ръководство с гласуванията в Народното събрание, с оставката на държавното управление и със настоящето си решение да не вземат участие в договарянията, разкритикува Атанасов.

Той уточни, че Виктория Василева е най-качественият човек в управлението на Има Такъв Народ. Атанасов обаче не посочи дали Василева се колебае да остане в Народното събрание или дали ще стане самостоятелен народен представител.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР