Ние, Българскките патриоти от ВМРО, заставаме категорично зад проф. Тодор

...
Ние, Българскките патриоти от ВМРО, заставаме категорично зад проф. Тодор
Коментари Харесай

ВМРО: Долу ръцете от проф. Кантарджиев

" Ние, Българскките патриоти от Вътрешна македонска революционна организация, заставаме изрично зад проф. Тодор Кантарджиев. Мотивът „ навършена възраст за пенсия “ за премахването от му от поста шеф на Националния център по заразни и паразитни заболявания е просто заслон този заслужен доктор, избавил през дългогодишната си работа и посредством препоръките си по медиите може би стотици хиляди българи, от десетки вирусни талази обратно в годините, и изключително от пандемията от Ковид-19, просто да бъде отстранен. Това се споделя в позиция на Вътрешна македонска революционна организация във връзка. 
Да, той беше част от Националния действен щаб. И да! Той не се криеше и срамуваше от това. Точно противоположното. Той имаше смелостта да изрази личното си мнение и да даде своята „ национална рецепта “, налична за всяко семейство по какъв начин да се предпазим и по какъв начин да се лекуваме. Обиждайте, нападайте и обвинявайте НОЩ за каквото желаете по политическа линия. Има защо! Но да оспорвате персоналната експертиза на хората, потвърдена през годините – това към този момент е прекомерно. Реваншизъм дори е меко определение. Има морални доводи, които могат да се облекат в правни правила. Има обаче и правни доводи, които не са морално оправдани.
 Милен Михов от Вътрешна македонска революционна организация за пенсионирането на проф. Кантарджиев: Не е почтено! Милен Михов от Вътрешна македонска революционна организация за пенсионирането на проф. Кантарджиев: Не е почтено!
В персоналния си профил във фейсбук зам.- ръководителят на Вътрешна македонска революционна организация Милен Михов изрази своята поддръжка за проф. Тодор Кантарджиев. По-рано той б...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР