Нидерландският халф на Левски Стайн Спиерингс почти сигурно ще напусне

...
Нидерландският халф на Левски Стайн Спиерингс почти сигурно ще напусне
Коментари Харесай

Левски продава Спиерингс, но задържа Робърта

Нидерландският халф на Левски Стайн Спиерингс съвсем несъмнено ще напусне клуба до затварянето на трансферния прозорец. За полузащитника са получени предложения и сега той и Левски ги преглеждат. Най-вероятно една от тях ще бъде призната и Стайн ще смени клубната си принадлежност. Затова и отпада от сметките за мача с Ботев (Враца) през уикенда.

През този сезон Спиерингс е корав титуляр. Той игра без промяна във всички 7 дуела на " сините ". В тях означи два гола, като и двата бяха в мрежата на Монтана при триумфа с 4:0. Той бе притеглен при започване на годината от Ваалвайк. Нидерландецът получаваше доверието на Петър Хубчев, само че в края на акцията седна на пейката при Георги Тодоров. Преди време 24-годишният футболист самичък се похвали пред медии в родината си, че към него има интерес от втородивизионни немски клубове. В Италия пък разкриха, че той е мечтан от Емполи, който се състезава в Серия " Б ". Той е в проектите и на отбори от Нидерландия и няма да е никаква изненада, в случай че се завърне точно там.

На " Герена " най-малко до зимата ще остане централният нападател Найджъл Робърта. За него има предложение в размер на 250 000 евро за едногодишен наем, след което вероятно правата му да бъдат изплатени. Левски обаче не е податлив на подобен вид. Същото е мнението и на самия състезател, тъй че в случай че не се случи нещо извънредно до понеделник, то Найджъл ще продъли да носи екипа на Левски.

Той към този момент е изцяло възобновен от травмата в пръста, която получи при 0:1 от Царско село на " Герена ". Нападателят стартира кати титуляр против Ботев (Пловдив) и остана на терена до 65-ата минута. Той ще бъде в единайсеторката и за семейството на Ботев (Враца).

" Тема Спорт "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР