Нидерландският бранител - Юрген Матей говори пред медията VIотносно своя

...
Нидерландският бранител - Юрген Матей говори пред медията VIотносно своя
Коментари Харесай

Юрген Матей: Ще играя в топ клуб, искам бързо да се адаптирам в ЦСКА

Нидерландският защитник - Юрген Матей приказва пред медията " VI " по отношение на своя трансфер в ЦСКА. Припомняме, че през вчерашния ден някогашният защитник на Спарта (Ротердам) пописа контракт за две години със столичния гранд. Ето какво сподели той:
 Белтраме: ЦСКА е с най-вече почитатели, на улицата към този момент ме разпознават
Белтраме: ЦСКА е с най-вече почитатели, на улицата към този момент ме разпознават

" Моето предпочитание бе да отида да заиграя в чужбина и всичко го знаеха. Това беше допустимо най-хубавата алтернатива пред мен. Аз получих доста по-добра оферта от финансова позиция и също по този начин ще играя в топ клуб . Тази композиция е значима, а още по-важно е положителното чувство. Аз и брачната половинка ми сме уверени, че това е изборът, който би трябвало да създадем в този момент.

ЦСКА може да се класира за Лига Европа и да взе участие в квалификациите на шампионата . Участието в европейските клубни шампионати би било прекрасен бонус за мен. Разбрах, че актуалният сезон ще завърши след няколко седмици и незабавно по-късно ще стартира новия.
 ЦСКА остана без победа над тим от Топ 4 през постоянния сезон
ЦСКА остана без победа над тим от Топ 4 през постоянния сезон

" Армейците " обаче не се дадоха на Лудогорец и Левски

Това е повода да остана в София. Исках да стартира да упражнявам незабавно и желаех да се оправя самичък. Вече уредих всичко във връзка с моето престояване в София. Жена ми се прибра в Ротердам за момента, само че към този момент си намерихме апартамент в София. Сега за мен пътуването в същото време на ковид е спомагателен риск. Искам оптимално бързо да привикна с моите нови съотборници и да се опитам да се приспособявам за оптимално малко време .

Пристигнах в София в неделя . Направих си наложителен тест за ковид, тъй като в противоположен случай нямаше да мога да се причисля към тима. Запознат съм, че обстановката в България с ковид е добра. Все още доста неща не са отворени. Страната се оправя добре с пандемията. България е бързо разрастваща се страна. Тук е значим туризмът, който в този момент е обиден поради пандемията.
 ЦСКА може да загуби значими футболисти за реванша с Ботев (Пд)
ЦСКА може да загуби значими футболисти за реванша с Ботев (Пд)

Трима от " алените " висят с насъбрани жълти картони

Разбира се, че Ротердам ще ми липсва. Ще съм надалеч от фамилията ми. Винаги съм виждал околните си през уикендите след мачовете. Сега ще бъде друго. Надявам се, че ще мога да се прибирам постоянно до Нидерландия ", приключи Матей.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР