Един от изпълнителните директори в ЦСКА Стоян Орманджиев коментира случващото

...
Един от изпълнителните директори в ЦСКА Стоян Орманджиев коментира случващото
Коментари Харесай

Шеф в ЦСКА: Не сме глупаци, които да си бутнат стадиона и да не построят нов

Един от изпълнителните шефове в ЦСКА Стоян Орманджиев разяснява протичащото се с реконструкцията на " Българска Армия ", откакто се появиха информации, че клубът към момента няма позволение за градеж.

„ Вижте в този момент ние сме наясно каква е обстановката. Искам да успокоя цялата общественост, че стадионът ще бъде издигнат. Наясно сме какви са административните спънки до момента, имаме неприятел, знаете кой е. Имаме решение в наша изгода, той се бави по неведоми за нас аргументи. Той е незаинтересована страна, а заинтригувани сме ние и страната в тази ситуация. Надяваме се, че съдът ще вземе нужните ограничения и ние да си работим умерено. Имайте поради, че все още са импортирани 7 милиона и малко “, показа Орманджиев на конференция.

„ Ние не сме някви простаци да си бутнем стадиона и да не построим нов. Жалбоподателят не отива да си вземе решението, а се крие. Има доста недоброжелатели, за мен са неразбираеми подбудите на тези хора, които желаят да ни стопират “, сподели още по тематиката той.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР