Нидерландската полиция арестува четирима души, заподозрени за участие в опит

...
Нидерландската полиция арестува четирима души, заподозрени за участие в опит
Коментари Харесай

Предотвратиха опит за бягство от затвор край Амстердам

Нидерландската полиция арестува четирима души, обвинени за присъединяване в опит за извеждане на мъж от затвор със непоколебим режим. При опита за бягство е бил запален и микробус. Заподозрените са задържани след опит да влязат в пандиза в Цутфен, на към 112 км западно от Амстердам, се споделя в известие на полицията.

 © БГНЕС
Сигналът е получен към 10:50 ч сутринта локално време, като се съобщавало, че на паркинга на пандиза се е запалил микробус. Снимки от местопроизшествието демонстрираха отчасти изгорелия бял микробус, паркиран пред портата на пандиза.

Изглежда, че е бил изработен опит за проведено бягство от пандиза. Няколко души се пробвали да влязат, само че опитът е бил предотвратен, разгласи полицията.

Четирима обвинени са задържани след масирано търсене с присъединяване на нидерландската гранична полиция и немската полиция, подкрепена от хеликоптер.

Трима мъже са задържани в град Уел, на юг от Цутфен, след гонене на автомобила на обвинените. Полицията е произвела предупредителни изстрели. Четвърти мъж е задържан в близкия град Зевенаар.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР