Нидал Алгафари написа остър коментар за безпрецедентното нахлуване в редакцията

...
Нидал Алгафари написа остър коментар за безпрецедентното нахлуване в редакцията
Коментари Харесай

Нидал Алгафари: Днес затварят Труд. Утре ще уволнят тридесет хиляди. А после?

Нидал Алгафари написа изострен коментар за невижданото навлизане в редакцията на в. " Труд ". Ето какво написа пиар екпертът:

Приятели,

Вестникът с 85 годишна история, ежедневник за който са се редили на дългометрични опашки, информиращият милиони читатели, претърпял цензурата през царството и социализма е изправен пред бездна. Вместо протегната ръка мракобесни сили го тласкат към постоянно безмълвие. Някои ще рекат: " Хак да му е. Така е като си съпротива. Малко му е. "

Може и евентуално ще съумеят да пречупят един от знаците на публицистиката в България. Какво може да се чака от хора нарушили конституцията? Какво да чакаме от хора злорадстващи, когато възрастни госпожи са сплашвани, притискани, унижавани и хулени. Малцина схванаха свития пестник и свободата, която излизала от него, съгласно думи на едно ядосано старче, занимаващо се с актьорлък.

Приятели, през вчерашния ден нарушилият конституцията развъртя бухалка към беззащитни възрастни жители. Днес затварят вестник " Труд ". Утре ще уволнят тридесет хиляди и фамилиите им ще останат на произвола. А след това? А по-после?
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР