Независимо от факта, че това невероятно откритие беше направено преди

...
Независимо от факта, че това невероятно откритие беше направено преди
Коментари Харесай

Откриха антична статуя на 2500 години, държаща лаптоп!

Независимо от обстоятелството, че това необикновено изобретение беше направено преди няколко години, то тогава не направи огромна сензация, тъй че задграничните теоретици на конспирацията и различните историци считат, че е належащо още веднъж да припомнят на света за това необичайно изобретение.


Според екстравагантните догатки на тези експерти, някогашните цивилизации биха могли да са употребявали преносими компютри и други високотехнологични технологии, които, споделят те, са изсечени в 2500-годишна старинна скулптура. Откриването на загадъчни предмети и предмети върху античните творби на изкуството е, несъмнено, много постоянно, само че в нашия случай става дума за нещо в действителност неповторимо.

Необичайната скулптура, която е способна, по мнение на конспиролозите, да пренапише историята, през днешния ден е в известния музей на изкуството в Лос Анджелис Гети. Мраморната статуя от гръко-римската ера изобразява двама души, единият от които показва или показва на различен нещо изцяло необяснимо. Този предмет поразително наподобява на съвременен преносим компютър с два кръгли конектора от дясната страна!

Много консуматори на мрежата незабавно стигнаха до заключението, че това е преносим компютър, основан от антични хора или представители на извънземна цивилизация, които съдействали за софтуерното развиване на земните поданици.
Въпреки това, не всички в Интернет имат вяра, че в действителност е преносим компютър. По-скептичните коментатори споделят, че мистериозната скулптура евентуално изобразява писмени плочки, книга, кутия бижута или нещо сходно.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР