Независимо дали сте сами, или си имате половинка, е невъзможно

...
Независимо дали сте сами, или си имате половинка, е невъзможно
Коментари Харесай

30 идеи за стилен романтичен маникюр

Независимо дали сте сами, или си имате половинка, е невероятно да пропуснете Свети Валентин. Шумът към празник за влюбените като че ли отеква през целия февруари, поради което го назоваваме и месеца на любовта. Всъщност без значение дали го означаваме по обичайния метод, той е като с Коледа, празничното въодушевление ни въодушевява да облечем нещо в алено или розово, да покрием устните с ослепителен цвят и да създадем нещо друго и за какво не тематично за ноктите си. А опциите за последното ви демонстрираме точно с днешната ни много сантиментална селекция с хрумвания за светивалентински.
               

Да, за някои може би ще е задоволително да покрият ноктите си с алено, въпреки всичко тази класика стои изтънчено и влияе безотказно. Други пък самоуверено може да се впуснат в разнообразни тълкования с цветове и форми, като единствената константа е присъединяване на сърцето като форма. То може да е доста малко и минималистично, може да е огромно и мултиплицирано или просто да припомня за формата си по върха на нокътната плочка. Могат да се прибавят и дребни надписи като love и be mine или просто са изразите любовта с първата писмен знак на половинката си по образеца на Ким Кардашиян и.

Що се отнася до цветовете, няма потребност всичко да е единствено розово или алено, тъй като виждаме, че сърцата могат да наподобява ужасно и в черно, синьо, бежово и даже жълто. Така че не си поставяйте ограничавания.

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР