Независимо дали става въпрос за SEO, реклами, маркетинг чрез съдържание,

...
Независимо дали става въпрос за SEO, реклами, маркетинг чрез съдържание,
Коментари Харесай

Липсващият елемент

Независимо дали става въпрос за SEO, реклами, маркетинг посредством наличие, редизайн на уеб страница или маркетингова тактика за обществени медии, за множеството резултатът зависи от приемането на толкоз огромен размер експозиция, че в последна сметка да има облага.

Проблемът е, че множеството притежатели на бизнес се изтощават прекалено много, като хвърлят пари за нещо доста преди да реализират тъкмо този размер трафик, който е нужен, с цел да създадат тактиката сполучлива. След това идва различен експерт и предлага някои безапелационни данни за какво различен канал ще реши казуса им. Повече пари се влагат, резултатът остава същият и по този начин се предава към следващия в редицата.

Каналът, платформата или тактиката, които се ползват за увеличение на публика и привличане на евентуални клиенти, нямат доста общо с постигането на стремежи резултат. Всички те могат да работят, само че на всички им липсва един основен детайл: арт посоката. Повечето уеб страници, рекламни акции и старания за брандиране не обръщат никакво внимание на художествената посока и заради това те се борят да генерират облага.

Арт посоката основава характерна прочувствена реакция посредством съзнателно съгласуване на цялото наличие от графики до видео и текст. Това значи, че вместо да събираме дружно неща, които „ наподобяват “ или „ звучат “ задоволително добре и да се надяваме, че ще работят, става въпрос първо да разгледаме каква прочувствена реакция желаеме да има човек и да вземем решения, които координират всичко дружно, с цел да работят за тази цел.

Хората се водят от страстите. Дори и най-ориентираният към логиката човек взема решения въз основа на това по какъв начин се усеща. Разликата е, че разумният човек предлага механически аргументи, с цел да обоснове решението си.

Толкова се увличаме в опитите да притеглим евентуален клиент или клиент, че даже не започваме с основите: да притеглим нечие внимание и да го подтикнем към деяние. За да привлечете вниманието в свят с безконечен поток от наличие, би трябвало да се концентрирайте върху това по какъв начин желаете някой да се усеща, когато види вашето наличие.

Искате ли те да се почувстват въодушевени или щастливи, да вземем за пример? Емоцията основава връзка и е мощен психически мотиватор. За да стигнете там, където желаете, би трябвало да имате визия какви страсти желаете да извлечете от публиката си.

За да установим повсеместен метод, би трябвало да създадем „ същина “ на марката, вкоренена в страстите, които хората изпитват, до момента в който вършат бизнес с вас. Най-лесният метод да ги намерите е да погледнете обратно към личните си позвънявания за продажби и прекарвания с клиенти и да помислите какви са техните страсти, преди да стартират бизнес с вас и по какъв начин се усещат по-късно.

Знаейки какви са техните усеща, които са ги подтикнали да ви потърсят преди всичко, ви дава скъпа визия за прочувственото чувство, което би трябвало да предизвикате във вашия маркетинг. Подчертаването на това по какъв начин ще се усещат по-късно ви разрешава да създадете „ сюжет “, който ги води от мястото, където са в този момент, до мястото, където желаят да бъдат.

След като разберете страстите, които желаете да извлечете, става въпрос за съгласуване на графиките, изображенията, видеото, аудиото и текста дружно, с цел да подсилите и подпомогнете извличането на тези страсти. Вместо да влагате неща, които „ наподобяват готино “ единствено поради себе си, вие подхождате към вашия уеб страница, рекламни акции и маркетинг с желание под художествена посока, която се извършва от вашето наличие.

След това се насочете към тяхното разполагане в верните канали. Тук решавате по какъв начин желаете да методите към достигането на хората: SEO, реклами, обществени медии и така нататък Само че разликата е, че имате доста по-мощно, завладяващо наличие, с цел да се свържете с хората, вместо да ги затрупвате с по-скучни аргументи да „ купите в този момент “.

Източник: Франк Вазетер за

Превод и редакция: Нели Тодорова          
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР