Независимо дали присъства на церемония за раздаване на филмови награди

...
Независимо дали присъства на церемония за раздаване на филмови награди
Коментари Харесай

Асиметричната, изрязана рокля, с която Никол Кидман привлече всички погледи

Независимо дали участва на гала за разпределяне на кино награди или пък такива за най-хубаво кънтри осъществяване, Никол Кидман постоянно знае по какъв начин да се оправи с аления килим. И да оформи визията си по този начин, че да притегли безусловно всички погледи към себе си.

И това не учудващо, поради че Никол е същински деец във връзка с светлините на прожекторите и блясъка на светкавиците. И актрисата още веднъж блестна под тях във вечерта на премиите на Асоциацията за кънтри музика, които се състояха на преди два дни в сцена " Бриджстоун ", Нашвил.

За събитието Кидман ловко бе заложила на изчистена, само че в същото време и предизвикателна черна рокля. Дрехата, дълга до земята, наблягаше изтънчено фигурата на актрисата, дълбокото деколте - раменете ѝ, а непредвиденият бездънен прорез самоуверено разкриваше талията ѝ. Нестандартен акцент бе геометричната железна декорация, която придържаше горната и долната част на асиметричната рокля.

Завършващ щрих към елегантната и смела визия бяха множеството пръстени и блестящата гривна, както и дребната черна чанта. Прическата на звездата бе семпла - костата бе изправена и спусната свободно край тялото, с цел да концентрира вниманието върху дългите мигли и прасковения руж.

На събитието Кидман бе съпроводена от брачна половинка си, Кийт Ърбан, който се бе спрял на повърхностно облекло от черни риза и панталон.

Всяка година премиите на Асоциацията за кънтри музика отдават самопризнание за изключителни достижения в тази област на музикалната промишленост. Настоящата година означи 57-та гала, прецизира InStyle.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР