Независимо дали празнувате , или не, денят предразполага да облечете

...
Независимо дали празнувате , или не, денят предразполага да облечете
Коментари Харесай

12 стайлинг идеи за най-романтичния ден от годината

Независимо дали празнувате, или не, денят подготвя да облечете някоя красива рокля или сантиментална блуза на воали, да събере няколко приятелки и да се отправите към някой клуб (нищо, че е понеделник вечер). В афишите на някои от обичаните ни места има забавни концерти и празненства, които могат да заместят уместно всяка сантиментална вечеря.

Но в случай че имате покана за такава, то сигурно ще ви се желае да изглеждате по най-ослепителния метод. Точно по тази причина започваме седмицата по-бляскаво от нормално и с малко в стайлинга. Червеното и розовото, които най-често свързваме с романтиката, доминират, само че пък даже и един тоалет напълно в черно би ви оказал помощ да бъдете безупречно елегантни.

Вариант, в който да комбинирате черен кожен панталон, боти и ефирна риза също може да се окаже печеливш, а може би и много по-удобен, в случай че не ви се носи рокля. Блейзър с пайети в светли тонове също е добра концепция, в случай че имате потребност от по-парти въодушевление в този празничен ден. Аксесоарите са не по-малко значими, изключително в случай че тоалетът е монохромен и обикновен, тъй че в този момент е моментът да извадите макси бижута, пък даже и да са под формата на сърца. Защото от време на време няма нищо по-хубаво от някое стилно факсимиле. Затова и днешната ни селекция идва непосредствено от улиците на най-романтичния град -!

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР