Независимо дали изолацията ни научи да оформяме косата си сами,

...
Независимо дали изолацията ни научи да оформяме косата си сами,
Коментари Харесай

3 стъпки как сами да оформите косата си на небрежни вълни

Независимо дали изолацията ни научи да оформяме косата си сами, даже и след нея ще ни се постанова да го вършим, изключително в сутрините, когато още веднъж ще бързаме към офиса. Затова през днешния ден ще се опитаме да ви помогнем да постигнете елементарно резултата на тези красиви небрежни талази, които толкоз нежно се спускат към раменете ни. Една прическа, която сигурно не излиза от мода, а нямаме самообладание да пробваме и летния й вид с още по-небрежни къдрици, за които постоянно ни е задоволително малко морска вода на разположение.

Но защото морето още ни наподобява недостъпно и не знаем по какъв начин и по кое време ще стигнем до крайбрежията му, ще се погрижим да се разходим из обичаните ни места в града, или най-малко тези, които са отворени, с блестяща коса, сред която се прокрадват топлите слънчеви лъчи.

Първа стъпка: измиване

Ако имате чуплива и непокорна коса, може би е добре да я измиете с шампоана от серията Keratin Smooth на (, за които скоро ви разказвахме), който й обезпечава изглаждащ резултат и копринен искра. Това обаче не пречи да се употребява и при по-къдрави или прави коси, които също имат податливост към елементарно усложнение.



Втора стъпка: поддържане

Преди да пристъпите към финалното стилизиране, е наложително да употребявате спрей за топлинна отбрана. Това може да е спреят от същата Keratin Smooth серия на, който ще я защищити от топлинна интервенция и от увреждане, тъй като колкото и да не ни се желае, постоянно използваме сешоар или преса след измиване, а от време на време и двете. Освен това гарантира добре завършени къдрици и необикновено чувство за мекост.



Трета стъпка: оформяне

Първо изсушете добре косата със сешоар, а по-късно можете да употребявате преса или маша за оформянето на вълните, като не би трябвало да задържате прекалено много уреда върху кичурите, с цел да не станат прекомерно навити. Спреят, който сте нанесли преди този момент, ще ги резервира меки и блестящи и след това можете единствено леко с пръсти да разрошите косата, с цел да не наподобява прекомерно подредена. А на финала, с цел да ги запазите по-дълго, впръснете от лака за коса Freeze Hold , който даже и при най-силният вятър ще резервира прическата ви тъкмо по този начин, както сте я фиксирали.



С поддръжката на TRESemmé

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР