Независимо че мерките по света продължават да се затягат, а

...
Независимо че мерките по света продължават да се затягат, а
Коментари Харесай

Dior, Givenchy, Balmain... или най-доброто от колекциите Pre Fall 2021

Независимо че ограниченията по света не престават да се стягат, а огромна част от магазините остават затворени, международните фешън марки не стопират да демонстрират и да ни зареждат със своята доза хубост и ентусиазъм. Нещо, от което изключително в този момент – преди празниците – като че ли имаме огромна потребност. Затова взехме решение да създадем селекция от Pre Fall 2021 сбирките на марки като Dior, Givenchy, Balmain, Oscar de la Renta, Max Mara, Givenchy, Versace, Jil Sander, Carolina Herrera и Moschino.

, която е изобретателен шеф на Dior, написа своето любовно писмо до Париж върху класическия бял тишърт, който постоянно употребява за разнообразни послания. Дизайнерката се въодушевява от актьори като Анди Уорхол и Паоло Учело, вследствие на което ни демонстрира една забавна еклектика, в която смесва типичен леопардов принт, известния монограм на марката и най-актуалните сега спортни облекла. Леопардовият принт се откроява и при част от сбирката на за Moschino, а този път той избира всички те да бъдат показани от един-единствен модел – Уини Харлоу.



Оливие Рустейн ни сервира блестящи рокли, този път в нежните нюанси на розово и синьо, само че употребява и класическата композиция от черно и бяло и известния монограм на, с цел да покаже отличителния почерк в ДНК-то на марката.

В бяло и черно, само че и с яркото наличие на алено пък се открояват моделите на, с цел да се пренесем в извънредно цветните сбирки на Versace и Etro.



А на финала няма по какъв начин да не помечтаем да се забележим в някоя от приказните и кокетни рокли на Oscar de la Renta и Carolina Herrera, които ни карат да забравим, че живеем във време на пандемия. Но нали тъкмо това е ролята на модата – да ни избавя и да ни напомня, че даже затворени в домовете си, можем да си подаряваме хубост!



 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР