„Независимият“ протест„Независими служители“ на „независими“ фирми„независимо“ протестират, организирани от „независим“

...
„Независимият“ протест„Независими служители“ на „независими“ фирми„независимо“ протестират, организирани от „независим“
Коментари Харесай

„ГЕРБ и ДПС ръководят зад кадър всичко“: Бурни реакции в мрежата след днешните протести

„ Независимият “ митинг

„ Независими чиновници “ на „ самостоятелни “ компании

„ без значение “ стачкуват, проведени от „ самостоятелен “ профсъюз, отпред на който стои „ самостоятелна “ дама, само че е „ самостоятелен “ общински консултант в „ самостоятелна “ София, от „ самостоятелната “ партия ГЕРБ, която се прави, че от нея нищо не зависи.

Да, всеки има право да стачкува за каквото си желае. Независимо от всичко. Но това право не анулира задължението всеки да има капка „ без значение “ знание къде и защо стачкува.

А най-хубавото е, че същински самостоятелните хора се смеят на този „ самостоятелен “ митинг. И никой не го поддържа. Защото се усеща какъв брой е „ самостоятелен “.

„ Независимостта “ е наставница сурова.

Протестирайте, хора, по този начин би трябвало. Първо за своята същинска самостоятелност протестирайте.

Любомир Аламанов



Много се влага в утрешния митинг. Копейкин не можа да изкара всеобщ махленски митинг, макар вложенията в контрапротестиращи. Въпреки препоръчаните ограничения за компенсиране на бизнеса и популацията от последиите на инфлацията и рецесиите, на следващия ден ще има митинги. Обърнете внимание на мобилизираните оръжия - градския превоз /няма да има необикновен ефект/, само че и -!!! таксиметровите водачи. Да се чуди човек, откакто им подвигнаха цените на какво от горната страна стачкуват.

Няма никакво подозрение, че ГЕРБ и Движение за права и свободи управляват зад кадър всичко. Но няма да получат, нито спонтанна, нито всеобща реакция - тези най-малко 30 хиляди за които приказват.

И предизвестие - в случай че властта не беше в София, можеха и да и съумеят. Но опитите да блокират София като активизират всички облажили се от корупционните им мрежи, ще се обърне против тях. Защото ГЕРБ и Движение за права и свободи са токсични. Социолозите помпат изкуствено Янев и Копейкин, само че те са маргинали, точно тъй като няма по какъв начин да влезеш във властта от русофилска позиция и това неизбежно спъва всяка партия.

Целта е на следващия ден да уплашат властта, само че не могат да уплашат софиянци, които постоянно могат да излязат всеобщо с цел да защитят държавното управление. Нищо че го подлагат на критика и му нямат доверие. Но, за нищо на света няма да позволен Борисов на власт.

Илиян Василев



„ Е какво излиза, Фандъкова провежда митинг, с цел да й даде страната 100 и нещо милиона за градския превоз? А за парното няма ли да желае? За тротоарите... “, разяснява Ивайло Дичев, професор по културна антропология в Софийския университет. И прибавя: „ На митинг против неприятното време, всички на площада! Правителството нищо не прави, а какви неща обещаваше. В Москва в този момент е слънчево “.



Чавдар Николов сподели новата си подигравка, която показва кой още ще се „ включи “ в митинга на превозвачите и градския превоз. „ Очаква се към митинга на извозвачите, до края на годината, да се включи и ретро-клуб „ Москвич-България “. Засега остават в подготвеност в шоурум на бул. „ Дондуков 2 “, София “, написа той.



А от „ Спаси София “ съпоставят фотоси на Екатерина Йорданова и щерка й (зам.-председател на Младежи-ГЕРБ и съпредседател на младежката конструкция на транспортните синдикати) от този митинг с техни фрагменти от проява в поддръжка на Йорданка Фандъкова.



„ Йорданова е разгорещен бранител на политиките на Фандъкова, които доведоха градския превоз на София до банкрут. Всеки да си прави изводите “, разясняват от неправителствената организация.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР