Независимият кандидат за кмет на Сливен Минчо Афузов честити Димитровден,

...
Независимият кандидат за кмет на Сливен Минчо Афузов честити Димитровден,
Коментари Харесай

Минчо Афузов: Честит Димитровден и празник на Сливен!

Независимият претендент за кмет на Сливен Минчо Афузов честити Димитровден, който е и празник на града. Той напомня, че на този празник постоянно съгражданите му се обръщат към гордия дух на Сливен и си спомнят с достолепие за приноса на града към възхода на българската нация.

Афузов споделя, че Сливен е популярен град с удивително минало, със смайваща природа, с невероятни герои, с неподправено обаяние и с обещаващо бъдеще.

“Бъдещето зависи от нас и от изборите, които вършим! За мен развиването на всеки град минава през разнообразни сезони - като всяка година и като човешкия живот! От хората, които го ръководят обаче в най-голяма степен зависи дали градът ще потъне във безконечна зима или ще тържествуват сезоните, носещи подем, събуждане и топлота! Като жител на Сливен виждам, чувствам и пребивавам години наред в обезсърчение и безчувственост. Сливен е " вцепенен ", изостанал и неприветлив! Време е да разбием тази ледена обвивка и да върнем същинската му същина!

Желая на всички ви здраве и благополучие! Нека настъпващата есен ни вдъхне вяра за лято в новия управнически сезон. Нека бъдем мощни и безкористни! Нека дружно променим неприятната реалност! ”

Това написа във Facebook Минчо Афузов, който е под номер 70 в бюлетината.

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР