Независимият депутат Радостин Василев ще се кандидатира за кмет на

...
Независимият депутат Радостин Василев ще се кандидатира за кмет на
Коментари Харесай

Радостин Василев влиза в надпреварата за кмет на София

Независимият народен представител Радостин Василев ще се кандидатира за кмет на София, съобщи БГНЕС.

„ Пред последните 2-3 месеца всички сме очевидци на това, което се случи в българската страна. След разкриването на записите вместо да се вземе съответна реакция по отношение на хората от тези записи за национално изменничество, тези хора си сформираха едно срамно държавно управление, което към този момент три месеца не работи в интерес на жителите, а в интерес на своя персонален интерес. През тези три месеца поради моята поредна политика - политика на битка със статуквото получих както невероятни удари, по този начин и голяма поддръжка. Преди две седмици взехме решение с моят екип, че ще се кандидатирам за кмет на София като самостоятелен претендент “, разгласи самостоятелният народен представител Радостин Василев.

Според обвиняването Василев принуждавал Христинка Иванова от Има Такъв Народ да напусне парламентарната групата

Той разяснява, че в София би трябвало да се постави завършек на порочното ръководство.

„ София е корупционна яма на ГЕРБ “, счита Василев.

Независимият народен представител акцентира, че съгласно него той е задоволително квалифициран и посочи, че инициативният комитет, който застава зад него, ще внесе нужните документи през идващите дни.

„ Възприемам себе си и екипа си като опция на ГЕРБ “, уточни той. „ Без ГЕРБ и Държавна сигурност в София “ ще бъде слоганът на Василев в предизборната акция.

Миналата седмица Народното събрание отхвърли предлагането за производство на народен референдум

Той уточни и своите цели – бюджет и битка с корупцията. Първата му задача като кмет ще бъде да направи инспекция по какъв начин са изразходвани средствата за града при ръководството на ГЕРБ.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР