Независим водолаз е взел проби от водата в близост до

...
Независим водолаз е взел проби от водата в близост до
Коментари Харесай

Има изтичане на азотна тор от заседналия край Яйлата кораб

Независим водолаз е взел проби от водата наоколо до заседналия край „ Яйлата “ товарен транспортен съд, които ще бъдат изпратени за разбор в лаборатория. Според огледа, който е направил тази заран, край носа на кораба към този момент има приключване на азотна тор, с която плавателният съд е претрупан. Корабът, който плава под панамски байрак, заседна край местността „ Яйлата “ на 20 септември.

Водолазът Найден Недев е направил самостоятелен оглед, с цел да направи фрагменти под водата на заседналия транспортен съд. Той е взел и проби от зоната на носа на кораба, където по думите му към този момент има приключване на азотна тор.

Това е повода да не е съумял да види пробойните в кораба.Според Найден Недев корабът може да бъде разтоварен благодарение на лодки, които да придвижват количествата азотна тор до залива „ Болата “.

По думите на Найден Недев поради прогнозите за утежняване на времето би трябвало да се работи неотложно. Той е обезпокоен и от наклоняването на кораба, което може да докара до неговото превръщане.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР