Незаконно построените заведения на плаж Кабакум край Варна вече работят.

...
Незаконно построените заведения на плаж Кабакум край Варна вече работят.
Коментари Харесай

Заведения с предписания за събаряне работят на плаж „Кабакум”

Незаконно издигнатите заведения на плаж „ Кабакум ” край Варна към този момент работят. Конструкциите заемат огромна част от линията, съобщи Нова ТВ.

Изграждането им стартира още през май. Тогава локалните управляващи проведоха инспекции и издадоха наставления за унищожаване на заведенията. На притежателите са наложени и наказания, заяви Николай Няголов, шеф на общинска дирекция „ Управление на сигурността и надзор на публичния ред ”.

Стопаните на противозаконните постройки обаче апелират постановленията на общинските управляващи на втора инстанция, а съдът към момента не се е произнесъл. „ За жал административните процедури са тежки, само че би трябвало да се съблюдават ”, разяснява Няголов.

Оказва се, че заведенията се стопанисват от новия концесионер на плажа. Те влизали в утвърдената от Министерството на туризма скица за стопанисване на „ Кабакум ”. Изграждането им обаче почнало преди въпроснаха скица да влезе в действие.

Една от структурите е на метри от водата. Тя е дървена, няма излят бетон, само че е задоволително солидна. В страни от нея се намира и другата. /nova.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР