Тейлър Суифт, Софи Търнър и Райън Рейнолдс увеличиха продажбите на билети за мача на Ню Йорк-Канзас от НФЛ

...
Нейното силно нашумяло присъствие на трибуните този уикенд доведе до
Коментари Харесай

Нейното силно нашумяло присъствие на трибуните този уикенд доведе до скок на продажбите на билети за мача на Канзас Сити Чийфс срещу Ню Йорк Джетс, с покупки за един ден повече от удвояване на предишния рекорд за този сезон досега, каза StubHub.

Септември: Тейлър Суифт аплодира Травис Келс

Миналия уикенд тя се появи изненадващо в Канзас, за да се присъедини към Kelce's майка на мача, с камери, насочени към нея почти през целия мач.

Клипове на нейното пиене, празнуване и викове веднага станаха вирусни, както и изображенията на нейното шофиране с Kelce в края на нощ.

Фенбазата на Суифт, известна като Swifties, се мобилизира в часовете и дните след нейното появяване, купувайки репликата на тениската на Kelce и разпространявайки видеоклипове, помагайки си взаимно да научат правилата на американския футбол.

< p>Присъединяването към Суифт в Ню Джърси, докато тя гледаше новата си любов в неделя вечер, беше Райън Рейнолдс и съпругата му Блейк Лайвли, както и новите разведени Хю Джакман и Софи Търнър.

Канзас: Видео показва полицейска атака в дома на 98-годишния издател на вестник Marion County Record, който почина на следващия ден

Широко се съобщава за Търнър, която се е разделила със съпруга си поп звезда Джо Джонас в момента живее в апартамента на Суифт в Ню Йорк, докато тя остава в града, за да финализира развода си. Двамата са излизали и са се разделили с Джонас.

Суифт е добра приятелка с модела Лайвли, докато Рейнолдс и Джакман са спрели снимките на следващия филм за Дедпул поради продължаващата стачка на холивудските актьори.

Джакман и бившата му съпруга също се разделиха миналия месец след повече от две десетилетия брак.

Изображение: Тейлър Суифт, Блейк Лайвли, Райън Рейнолдс и Хю Джакман. Снимка: AP Изображение: Тейлър Суифт пристига за мача от НФЛ между Канзас и Ню Йорк Джетс. Снимка: USA Today чрез Reuters

Прочетете още:
Треньорът на НФЛ се шегува, че е „свързал“ Тейлър Суифт със слухове за любовен интерес Травис Келс

Също забелязан със Суифт в Metlife Стадион, на който тя свири три поредни вечери през май, беше колегата ѝ музикант Сабрина Карпентър, която откриваше за мега-звездата в южноамериканския етап от нейното турне.

В изграждането на играта- по NBC (собственост на компанията-майка на Sky, Comcast), водещият на американската версия на The Voice Карсън Дейли се появи, за да обясни правилата на играта на Swifties, които вероятно бяха включили.

" Всички знаем, че това не е просто футболен мач в неделя вечер“, каза Дейли и добави: „Получихме обаждане от нашите приятели от NBC Sports с молба да представим тази вечер историята на език, който легионите от Swifties биха разбрали.“

Той продължи да говори за играта, като добави заглавията на песните на Суифт, завършвайки с: „Добре дошли в Ню Йорк“.

Нито Суифт, нито Келси са разкрили публично дали са в връзка - но последният отбеляза в подкаст с брат си, че тя изглеждаше "невероятно" на играта миналата седмица, добавяйки: "Поздрави Тейлър, че дойде и ме видя да разтърсвам сцената."

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР