Нейното име е Хелън Рут Елам – 92-годишната блондинка, която

...
Нейното име е Хелън Рут Елам – 92-годишната блондинка, която
Коментари Харесай

Блондинката, която преоткри живота на 92 години

Нейното име е Хелън Рут Елам – 92-годишната русокоска, която покори Инстаграм и потвърди, че животът не свършва даже когато си трансферирал 90-те. В обществените мрежи тя се подвизава с никнейма , както и с нейния емблематичен слоган – „ Крада мъже ви от 1928 година насам “.

Тя е родена в Кентъки през далечната 1928 година и влиза в обществените мрежи, когато е на 85. Постепенно стартира да развива профила си в Инстаграм и през днешния ден има над 3 милиона и половина почитатели! Тя е известна с ексцентричните си визии и пиперливия комизъм, с който разрушава стандартите за възрастните хора. Нещо повече – намерено пази легализирането на марихуаната за медицински цели и се стреми да насочва значими обществени послания. Затова и не се тормози да се снима по бански, тъй като желае да покаже, че възрастта не е недостатък и би трябвало да се постави завършек на стигмата над възрастните дами.

Първите си стъпки в мрежата тя прави в Туитър благодарение на правнучката си. Тя разгласява фотография на прабаба си, облечена с къси панталонки и цветни слънчеви очила. Кадърът се радва на огромна известност и до през днешния ден, а това въодушевява Хелън да направи свои личен профил, който ръководи благодарение на внуците си.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Helen / Miss Baddie (@baddiewinkle)

През 2015 година Grit Creative Group я употребява като лице на акцията им за пускане на уеб страници, където тя се облича като Кърт Кобейн, Кейт Мос и други звезди. Появява се и на аления килим на промоцията на Netflix за Orange Is the New Black. Нещо повече – участва на MTV Video Music Awards през 2015 година, където е специфичен посетител на самата Майли Сайръс!

Разгледайте фотосите на Хелън в галерията!
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Helen / Miss Baddie  (@baddiewinkle)

 
Gramps – най-модерният дядо в интернет
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР