Неяснотите около треньорския пост в Левски продължават да предизвикват спекулации

...
Неяснотите около треньорския пост в Левски продължават да предизвикват спекулации
Коментари Харесай

Спрягат Илия Груев за треньор в Левски

Неяснотите към треньорския пост в Левски не престават да провокират спекулации по тематиката. Очаква се позицията сигурно да заеме подалия оставка като народен селекционер Петър Хубчев, само че към този момент няма публично развиване.
 Спрягат Херо за състезателен шеф на Левски
Междувременно в немските медии се появи информация, съгласно която родният експерт Илия Груев има два разновидността да продължи кариерата си - в Левски или националния тим на България. Това твърди " Майн Вердер ".

От медията се свързаха с Груев, откакто се тиражираше, че той може да се събере със сина си във Вердер (Бремен). " Няма такова нещо. Не съм подписвал с никой ", сбит бе наставникът, представен от " Меридиан мач ".

В края на предходната година се появиха информации, че Илия Груев може да стане състезателен шеф на Левски. Това бе опровергано от самия него. Той се завърна в Германия, където бе притеглен за анализатор в Шалке. Заговори се, че може да стане асистент на треньора Доменико Тедеско.

Възможо е той да е предложил на Груев да стане част от щаба му. В него сигурно ще попадне различен някогашен кадър на " сините " - Георги Донков.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР