Невролози и невробиолози от Северозападния университет в САЩ установиха, че

...
Невролози и невробиолози от Северозападния университет в САЩ установиха, че
Коментари Харесай

Постоянството е главната съставна на щастието

Невролози и невробиолози от Северозападния университет в Съединени американски щати откриха, че парите и общественият статут не са толкоз значими за щастието, колкото постоянството, оповестява уеб сайтът Лайф.

Учените провели огромно изследване, обвързвано с вземането на решения и особеностите на работата на мозъка. По време на поведенческите опити било изяснено, че най-голямо количество сила и тежки прочувствени прекарвания се отключват при взимането на решения, свързани с персоналния живот.

Специалистите открили също, че взаимният живот на двама души по някакъв метод синхронизира тяхната мозъчна интензивност. Социолозите и психолозите назовават този развой акомодация към колегата. При взимането на решения, отнасящи се до странични хора, съществуват куп фактори, които им въздействат. От държанието на индивида до ситуацията, в която става срещата, осветлението, ароматите и така нататък

Учените означават, че стабилността в избора може да избави индивида от безчет стресови обстановки. Един ресторант, един непосредствен човек, един кръг от същински другари въздействат мощно и удобно на прочувственото ни положение.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР