Неволно или не - изтичането на информация вече е факт.

...
Неволно или не - изтичането на информация вече е факт.
Коментари Харесай

Скандално изтичане на информация кой ще спечели Капките!

Неволно или не - приключването на информация към този момент е реалност. Поне по този начин настояват столични публицисти. Стефан Илчев е гласен за победител в " Като две капки вода ", настояват близки до шоуто. Бургазлията за повторно завоюва лайф и дава сериозна поръчка да отвее конкуренцията.Зрителите на риалити формата са безапелационни, че журито по всякакъв начин бута Илчев напред. Фънки и Хилда постоянно дават оптимални точки на надарения реализатор за сметка на по-изявените имена в шоуто като Петя Буюклиева и Деси Добрева.

Стефан е най-неизвестният участник в тазгодишните " Капки ". Съгражданинът на Димитър Рачков от Бургас е прочут на множеството като подражател на Лили Иванова. В едно от интервютата си Илчев даже разгласи, че пее песните на естрадната прима по-добре от самата нея. Стефан е любим и на продуцента на имитаторското шоу Маги Халваджиян, написа изданието " България през днешния ден ". Двамата се познават от няколко години, а Стефан съумява да плени арменеца с невероятния си глас.

" Когато чух за пръв път Стефан в пиано бар, напряко бях учуден - сподели Маги в един от първите лайфове на имитаторското шоу.

Навършващият 37 години в края на тази седмица Илчев може да се похвали с дует с чалга иконата Емилия. Преди 10 години тя го кани да запишат парчето " Няма по какъв начин ". В предходни сезони на шоуто още веднъж малко известни реализатори бяха тласкани напред от журито. В последните две издания на " Като две капки вода " първото място бе завоювано от миналите през " Х фактор " Михаела Маринова и Славин. И двамата още през цялото време бяха стартирани като суперзвезди от продуцента Халваджиян. И журито ги прави оценка с високи оценки съвсем на всеки лайф.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР