Неволите в отбора на Манчестър Юнайтед от началото на сезона

...
Неволите в отбора на Манчестър Юнайтед от началото на сезона
Коментари Харесай

Фирмино се закани на Ман Юнайтед: Не ме интересува дали ще ги тласнем в криза, искам 3-те точки

Неволите в тима на Манчестър Юнайтед от началото на сезона в британското състезание по футбол няма да оказват помощ по никакъв метод на Ливърпул в идния дуел сред двата тима, сигурен е нападателят на вицешампионите Роберто Фирмино.

Юнайтед загуби първите си два мача в Англия и освен е на дъното в класирането, а и e отбелязал единствено един гол. Ливърпул обаче също не прави стремежи старт, откакто тимът на Юрген Клоп потегли с две равенства.
 Мохамед Салах: Винаги има конкуренция сред Ливърпул и Манчестър Юнайтед
Мохамед Салах: Винаги има конкуренция сред Ливърпул и Манчестър Юнайтед

Това са двата най-големи клуба в Англия, споделя той

" Не ме интересува дали наша победа ще ги тласне напълно в рецесия, просто желая трите точки. Този мач постоянно е бил доста огромен и е обикновено преди него да се приказва доста за двата тима. Да играеш там обаче е мъчно и аз знам, че почитателите са удовлетворени единствено на победа против огромния зложелател ", съобщи той.

" Победата ни е нужна и значима, защото ще ни бъде първа за сезона. Това и други неща ни стимулират мощно. Не започнахме по този начин, както ни се искаше, само че това са единствено два мача. Спокойни сме и знаем на какво сме способни, с цел да държим разликата с водачите минимална.

" Знаем, че имаме доста мощен тим, а до края остават 36 кръга ".

Фирмино може да излезе като титуляр на " Олд Трафорд ", откакто новото попълнение Дарвин Нунес получи червен картон в предния кръг на Висшата лига.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР