Невинна жителка на Лос Анджелис, Калифорния, прекара 13 дни зад

...
Невинна жителка на Лос Анджелис, Калифорния, прекара 13 дни зад
Коментари Харесай

Невинна жена прекара 13 дни в затвора заради името си

Невинна жителка на Лос Анджелис, Калифорния, прекара 13 дни зад решетките, тъй като полицията я одобри за съименничката й. Това се оповестява от Yahoo.

Бетани К. Фарбър твърди, че проблемите й са почнали през април, до момента в който е била на интернационалното летище в Лос Анджелис в очакване на полет до мексиканския град Пуерто Ескондидо.

Американката е ескортирана до стаята на личния състав дружно с представители на службата за защита на превоза. Там дамата изчакала към два часа и изпуснала полета си, преди да бъде осведомена, че на нейно име е издадена заповед за арест в щата Тексас.

Полицията арестува Фарбър, без да удостовери самоличността й или да огледа шофьорската й брошура и други документи. Настанена е в женски затвор.

След излизането си от пандиза американката завежда дело против полицейското ръководство на Лос Анджелис, летищната полиция в Лос Анджелис. Фарбер упреква подсъдимите в немарливост и нанасяне на морални вреди.

В делото се отбелязва, че един взор към фотосите на Бетани Фарбър и нейната съименничка в листата за търсене би бил задоволителен, с цел да се разбере, че е задържан неверният човек.

Американката сподели, че е трябвало да премине през нещо, през което никой не би трябвало да минава. Тя акцентира, че по време на престоя си в пандиза 90-годишната й баба е страдала толкоз доста, че е умряла малко откакто е била освободена.

Жената моли съда да й присъди парично обезщетение.

По-рано беше обявено, че поданици на китайския градски квартал Байчен, провинция Дзилин, са предавали на полицията пет пъти за три дни мъж поради поразителната му аналогия с нарушител, разгласен за търсене.

Снимка в обществените мрежи демонстрира мъж с тъмносиньо пухено яке със същите черти на лицето, привички и даже прическа като търсения нарушител.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР