Невиждано: Масов бой и палки заради сватбена целувка! Вместо като в

...
Невиждано: Масов бой и палки заради сватбена целувка!
Вместо като в
Коментари Харесай

Невиждано: Масов бой и палки заради сватбена целувка!

Невиждано: Масов пердах и палки поради сватбена целувка!

Вместо като в приказките всички да заживеят щастливо, сватбена целувка приключи с всеобщ пердах с палки и изпрати разгорещени сватбари в болничното заведение. В щата Утар Прадеш в Индия седем души бяха арестувани за сборичкване, станало на женитба след целувка на булката и младоженеца.

Скандалът избухна по време на Джаймала, което е първата част от сватбената гала. По време на ритуала булката и младоженецът си разменят единствено цветни гирлянди. Младоженецът обаче не спрял и целунал булката. Това провокира острото отвращение на околните й, заяви News 24.

ВИЕ ОТ СТАРАНАТА НА МЛАДОЖЕНЕЦА ИЛИ НА БУЛКАТА съдебна техническа експертиза?

Невиждано: Масов пердах и палки поради сватбена целувка! 25.05.24 22:45 И това видя Пловдив: Багер докара зрелостници на бала! 25.05.24 22:15 Разкритие: Тези 10 стъпки за икономисване на гориво правят чудеса! 25.05.24 21:45 Нов мощен успех за българската художествена гимнастика в Будапеща! 25.05.24 21:17 През 2025 година: Задава се голям проблем за Земята! 25.05.24 20:54

Словесната кавга бързо прераснала в всеобщо сборичкване. Близките на момичето изскочили на сцената, въоръжени с палки, и почнали да бият околните на нейния фаворит. Така след страшния скандал шестима души са ранени, в това число бащата на булката. Пристигналата полиция, която е задържала седем участници в сбиването. И от старана на булката, и на младоженеца.

Близки на булката оповестили, че младоженецът бил я е целунал принудително. Младият мъж твърди, че авансово се е схванал с обичаната си за целувка по време на Джаймала.

От полицията оповестиха, че досега нито една от страните не е написала показания, по тази причина арестуваните ще бъдат съдени за безчинство.

Източник: News 24

Още вести четете в: Живот За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР