Невероятно, но факт – въглехидратите и мазнините, съдържащи се в

...
Невероятно, но факт – въглехидратите и мазнините, съдържащи се в
Коментари Харесай

Мечтаната лятна диета: да отслабнем със сладолед

Невероятно, само че факт – въглехидратите и мазнините, съдържащи се в освежаващите ледени хапки сладолед, се усвояват относително бързо и елементарно от организма. Това прави сладоледа една от най-подходящите храни през горещите летни дни.

Страничните резултати на сладкото прелъщение напълно не са за занемаряване. Изследвания потвърдиха, че сладоледът има функционалностите да покачва тонуса, описват още . Вследствие на неговата консумация можете да подобрите и паметта си.
 7 съвета за апетитен домакински сладолед  7 съвета за апетитен домакински сладолед  7 съвета за апетитен домакински сладолед  7 съвета за апетитен домакински сладолед
Добрите вести не стопират дотук. Сладоледът се оказва и правилен другар в битката със напрежението и напрежението. По-редовната му консумация е в положение да предразположи организма към по-интензивно обособяване на серотонин – хормона на щастието.

Освен за здравето на вътрешните ви органи, сладоледът се грижи и за цялостния ви външен тип. Млечното студено лакомство, естествено, в случай че е приготвено от качествени артикули, съдържа така наречен „ витамини на хубостта “ – А, Е и В. В състава на сладоледа влизат още потребни минерали и вещества като фосфор (полезен за костите), магнезий, калий и желязо.



Сред най-полезните сладоледи за организма са тези, приготвени от замразен йогурт. Този вид сладолед въздейства благотворно на стомашно-чревния тракт и микрофлората. Замразен, йогуртовият сладолед може да запази скъпите си съставки до три месеца.

Плодовите сладоледи пък са потребни за хората, които правят интензивна мисловна активност.

Общият извод, който можем да създадем, е че сладоледът покачва цялостната отбрана на организма против неблаготворни положения и по-конкретно понижава кръвното налягане, укрепва костната система и усъвършенства мозъчната активност.

Дори съществуват доказателства, че сладкото прелъщение доста понижава риска от рак на дебелото черво и стомаха.

Ако успяхме да ви убедим да го ключите към лятното си днешно меню, разгледайте нашите специфични предписания за домакински сладолед:



















Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР