Невена Зартова и четирима заместик-районни прокурори на София са подали

...
Невена Зартова и четирима заместик-районни прокурори на София са подали
Коментари Харесай

Ръководството на Софийската районна прокуратура напуска

Невена Зартова и четирима заместик-районни прокурори на София са подали оставки. Това потвърдиха наши източници.

Засега публично удостоверение от Прокурорския съвет, който е висшият кадрови орган, няма. Той обаче има съвещание през днешния ден.

Факт е, че съвсем от първия си ден на поста и.ф. основен прокурор Борислав Сарафов очевидно " подгони " управлението на СРП, инициира дисциплинарка против шефката и я прикани да напусне. 

Само преди дни обществено разгласи, че праща ревизия от 21 висши прокурори в Районна за цялостна проверка, като даде да се разбере, че това има и връзка с убития Мартин Божанов-Нотариуса.

После Сарафов се яви персонално на място, а пред медии даде изказване, в което  " навърза " и Иван Гешев с Нотариуса.

Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР