Неведнъж сме споделяли нежните си чувства към розето, което елегантно

...
Неведнъж сме споделяли нежните си чувства към розето, което елегантно
Коментари Харесай

“Бългериън Херитидж” е любимото ни розе за това лято. Точка

Неведнъж сме споделяли нежните си усеща към розето, което елегантно добавя всяка момичешка компания съвсем през цялата година. Това лято обаче обичаното ни розе се обрисува да бъде “Бългериън Херитидж Розе ” годишна продукция 2014 година на “Изба Карабунар ”. Неговият изискан мирис и неустоимият му усет ни завоюваха от първата глътка, а очевидно и освен нас – за втора поредна година това нежно розово вино бе отличено със златен орден на влиятелния интернационален конкурс “Селексион Мондиал де Вен ” в Монреал, Канада. Канадците, прочее, очевидно схващат от розета, тъй като в същия конкурс удостоиха със златен орден и още едно вино на  “Изба Карабунар ” – също розе, само че от новата серия на компанията “Контур ”, купаж сред каберне совиньон и пино ноар, годишна продукция 2014 година

Така  “Изба Карабунар ” се потвърждава като един от най-хубавите производители на розета у нас, откакто на тазгодишната Винария “Бългериън Херитидж Розе ” 2014 беше оценено най-високо от интернационалното жури в своята категория всред останалите участници и получи единствения златен орден на състезанието в границите на ревюто.С толкоз оценки и награди, в действителност приятна изненада за българския познавач е фактът, че това вино е изцяло налично и може да се откри по рафтовете на магазините на цена до 7 лева за бутилка. Което значи, че сега то е може би с най-хубавото съответствие сред качество и цена на българския пазар.

Регионът на Карабунар е с дълги обичаи в българското винарство, но  “Изба Карабунар ” се появява на българската винена карта относително скоро – през 2007 година Въпреки това амбициозният й екип съумява да утвърди компанията като един от приетите производители на качествени виновност и ракии в България. А двете виновност, спечелили златните медали неотдавна, са рожба на младата техноложка Надежда Дюлгерска, определена за енолог на годината за 2013 година Сигурни сме, че чудесните розета, основани от момиче, ще завоюват и всички вас!

С поддръжката на “Изба Карабунар ”
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР