Неведнъж сме писали за загубени или забравени вещи, случайно намерени

...
Неведнъж сме писали за загубени или забравени вещи, случайно намерени
Коментари Харесай

Пловдивчанин си изпусна чантичката, друг се наведе и си тръгна с нея ВИДЕО

Неведнъж сме писали за изгубени или забравени движимости, инцидентно открити от инцидентни минувачи, които напълно инцидентно си ги присвояват. На пръв взор наподобява, че това, което са си взели, не е откраднато, а просто открито. Но в реалност напълно не е по този начин.

Такъв е казусът отпреди два дни в Пловдив, където на многолюден бул. мъж си изпуска чантичката, различен я вижда, оглежда се и... си потегля с нея. Както можете да се досетите, притежателят на чантичката не е потърсен, нито пък е предадена в полицията. Ето какво споделя в обществените мрежи Степан Кеворкян:

" На 04.02 към 17.00 часа изпуснах мъжка чанта на бул. " 6 септември " 112 до ДКЦ 2, до момента в който се качвах в колата си. След това инцидентен минувач я вижда, взима я и си потегля.

Прикачвам запис от камерите на магазина, на които се вижда в известна степен лицето на индивида, взел чантата. Ако някой го познае или може да даде някаква информация, дано се свърже с мен ".

Ето и видеото, а ние се надяваме, че " припозналият " чантичката ще се засрами и ще я върне отрано, преди хората да го посочат с пръст.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР