Неведнъж сме оставали изненадани от нестандартните хрумки на едни или

...
Неведнъж сме оставали изненадани от нестандартните хрумки на едни или
Коментари Харесай

Дънките за 1200 доларa на Guci, на които всички се смеят

Неведнъж сме оставали сюрпризирани от ексцентричните хрумки на едни или други фешън дизайнери. А марки като Gucci са измежду тези, които постоянно ни карат да се питаме на кого му е хрумнало това и най-много - кой би си го купил.

Поредната фешън провокация е под формата на мъжки дънки и гащеризон, които наподобяват като че ли преди малко сме се овъргаляли в прясно окосена трева . Цената на моделите е надлежно 1200 и 1400 $, а мненията за тях са предстоящо безпощадни.

Според Gucci, моделите им ни лишават от терзанието да не би инцидентно да се изцапаме. Друга тяхна отличителна линия е логото на марката на задния джоб. Освен това, дънките и гащеризоните са направени от органически памук и напълно рециклирани материали .

How rich do you have to be that you hire someone else to make it look like you spend time outside? Gucci is now selling pairs of denim overalls for $1,400... and the overalls come with grass stains. Yes, they're pre-stained.
— Dave Ryan (@daveryankdwb)
Широките панталони с целеустремено позеленени колене наподобяват на нормалното облекло на някой земеделец, само че не и на фешън продукт с четирицифрена цена . А обяснението на марката за какво моделите излизат тъкмо в този момент е, че огромна част от нас около пандемията са преоткрили прекарванията и приключенията навън, които неизбежно са свързани с някое и друго леке, предава Fox News.

Gucci sells a pair of $1,200 jeans and $1,400 overalls that come with grass stains.
— UberFacts (@UberFacts)
Това не е първият път, в който Gucci показва и се пробва дa ни продаде продукти, които наподобяват много повърхностно използвани, и то на цената на останалите си продукти.
 Gucci, едни мръсни кецове и едно ексцентрично решение
Защо Gucci продава мръсни кецове

Модата става все по-неразбираема

Още си спомняме обувките, които популяризираха като " носени от някой, който работи на полето, в последните шест месеца " . Или пък дънките с петна от тиня от предходната година. Затова и не сме толкоз изненади от следващата им хрумка. Но потребителите в обществените мрежи са безапелационни, че май някой се пробва да ни направи на луди...
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР