Неусетно се изтъркаля първата фаза на Европейското първенство по футбол

...
Неусетно се изтъркаля първата фаза на Европейското първенство по футбол
Коментари Харесай

UEFA EURO 2020 оправдава очакванията

Неусетно се изтъркаля първата фаза на Европейското състезание по футбол - UEFA EURO 2020. След изиграването на късните мачове в сряда към този момент са ясни и всички осминафиналисти в шампионата.

До този миг видяхме всичко за което си мечтае футболният почитател - красиви голове, забавни моменти, автоголове, някои от тях много нелепи, надхитряне в тактическо отношение, страсти, даже и цялостен стадион, което не се беше случвало от много време насам.

Няма по какъв начин да не се означи прелестното показване на португалската звезда Кристиано Роналдо, който съвсем самичък тегли отбора напред в шампионата. Той към този момент наниза 5 гола в груповата фаза и дава поръчка за нещо още по-сериозно до края на шампионата. Спокойно може да се каже, че упованията за положителното показване към него се оправдават, а той може единствено да ги затвърди.

Не може да не се означи и отличната игра на няколко тима най-малко до този миг. Италия, Белгия и Нидерландия записаха по 3 триумфа в груповата фаза, а какво ще покажат във етапа на елиминациите следва да забележим. Все отново след 3 триумфа от 3 мача те дават някаква гаранция за продължение към 1/4-финалите.

Случилото се с Кристиан Ериксен сподели и човешката страна на шампионата, Симон Кяер сподели по какъв начин би трябвало да се работи, а самообладанието, което сподели при случая впечатлява и заслужама възторженостти. По тематиката прочетете повече

Имаше и избрани изненади и то в позитивна посока. Няма по какъв начин да не отбележим и отличната игра на Унгария в група с Франция, Португалия и Германия. Маджарите се разправиха с България по пътя към шампионата, само че очевидно това не е било единствено мимолетно показване. Унгарците потвърдиха, че заслужават мястото си на форума, а бяха и на крачка да продължат напред, само че в последна сметка не съумяха, само че заслужават възторженостти.

Паднаха и запаметяващи се голове - Патрик Шик, Лука Модрич, Шакири, Роналдо, Миранчук, Кевин де Бройне означиха прелестни попадения, евентуално има и други красиви голове, само че всеки гледа със своите очи.

Що се отнася до 1/8-финалите с изключение на Англия - Германия и Белгия - Португалия, също по този начин заслужава внимание и срещата сред Хърватия и Испания. Тези три дуела сигурно биха се трансформирали в звездни, само че от време на време точно такива конфликти разочароват.

Ще забележим какво ще се получи в мачовете от елиминациите, а вие следете всичко към шампионата с Gong.bg.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР