Неумивакин за факторите, които разрушават и възстановяват човешкото биополе Днес

...
Неумивакин за факторите, които разрушават и възстановяват човешкото биополе Днес
Коментари Харесай

Тревата пробива асфалта не със стъблото си, а с биополето си

 Неумивакин за факторите, които унищожават и възвръщат човешкото биополе

Днес към този момент се знае, че всеки човек има свое лично електромагнитно лъчение, по този начин нареченото биополе. Има научни доказателства, че всяко заболяване на човек поражда на първо място, когато клетките престанат да възпроизвеждат присъщото им по природа лъчение и минават към друга периодичност, зареждайки други кафези с нея – по този начин поражда заболяването, – за това в своята книга „ Биоенергийна същина на индивида “, написа професор Иван Неумивакин.

В своите писания Иван Павлович споделя какви фактори унищожават биополето на човек, по какъв начин да възстановите своето биополе и какъв брой рисково е да се обръщате към екстрасенси.

Иван Неумивакин назовава клетките, които построяват нашето тяло, енергийно-информационни структури, самостоятелни човеци със лични функционални качества. Клетките в нашето тяло живеят по избрани закони. И всеки би трябвало да знае тези закони, счита Иван Неумивакин.

Трябва да разберете, че освен хората имат биополе, само че и животните и растенията го имат. Между другото, малко хора знаят, че тревата пробива асфалта не със стъблото си, а с биополе. В асфалта се образува дребен тунел, още преди да го допре тъничък кълн, който по-късно израства през към този момент подготвен за него тунел. Това е разкрил ученият и откривател Борис Болотов. Сега си представете какъв брой мощ може да има в биополето.

Също по този начин, ние сме заобиколени от разнообразни обекти, чиито магнитни полета въздействат върху нашето тяло, както и биополетата на живите организми. И когато човек е обиден от магнитно поле с разнообразни характерности, тогава тялото ни е насила да всмуква тази сила. Но тялото би трябвало да преработи тази сила и да я трансформира в сила, посредством която може да действа. Тялото изразходва голяма сила за тази обработка. А когато я няма, клетката трансформира естествената си периодичност и се разболява.

Именно заради тази причина професор Иван Неумивакин е бил съперник на новите технологии. Електромагнитните полета на домашен уреди, мобилни телефони имат негативен резултат върху човешкото тяло, изключително върху децата.

Друг фактор, който унищожава биополето на човек, е директно обвързван с мислите на индивида, неговите духовни качества. Иван Неумивакин отбелязва, че актуалният човек изразходва доста сила, с цел да преодолява негативността, която нараства в актуалния свят. Професорът назовава нашите неконтролируеми страсти и привички, нецензурни думи, неразбираеми стремежи, страхове, паники за бъдещето тип шумова интервенция, която управлява силата ни.

Според Иван Неумивакин можете да хармонизирате вътрешното си положение единствено като осъзнаете, че всичко в природата е неразривно обвързвано едно с друго, че в него няма нищо инцидентно, единствено изборът ни е инцидентен. И колкото по-скоро човек разбере това и възвърне връзката си с природата, толкоз по-добре.

Професор Неумивакин обичаше да повтаря, че човешкото тяло е саморегулираща се система, в която има всичко за развиването и възобновяване на протичащите процеси. Иван Павлович откровено не схваща тези хора, които се обръщат за помощ към лечители и екстрасенси, с цел да се борят с някои от техните болести. Това може да бъде доста рисково, споделя професорът.

Иван Неумивакин споделя, че екстрасенсите единствено активизират аварийните благоприятни условия на тялото. След това човек може да почувства, че има повече сила, че заболяването му отстъпва. Но по-късно заболяването може да се прояви в по-ярка форма.

– Човек е ленив по природа и, обръщайки се към екстрасенс, желае да има вяра, че всичко ще бъде направено за него. Но в последна сметка самият човек ще би трябвало да заплати, а не екстрасенсът. По-добре е независимо да поддържате работата на вашата енергийна станция и да не разчитате на помощта на лечители. Не търсете помощ в профил, всичко е във вас – предлага професор Неумивакин.


Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР