Неубедителният излиза за изключително важна битка в този кръг от

...
Неубедителният излиза за изключително важна битка в този кръг от
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Манчестър Юнайтед - Уест Хям, СЪСТАВИ

Неубедителният излиза за извънредно значима борба в този кръг от британската Висша лига. " Червените дяволи " се изправят против Уест Хям, а това е пряк конфликт против съперник за огромната цел през този разочароващ сезон за отбора - топ 4 в крайното класиране.
Срещата бе поверена за управление на опитния Джонатан Мос. Мачът сред Юнайтед и Уест Хям ще се играе на митичния " Олд Трафорд " и ще стартира в 17:00 часа българско време, като ще можете да го следите .
СЪСТАВИ
Манчестър Юнайтед: Де Хеа, Алекс Телес, Магуайър, Варан, Дало, Фред, Мактоминей, Фернандеш, Грийнууд, Еланга, Роналдо
Уест Хям: Ареола, Цоуфан, Доусън, Зума, Кресуел, Райс, Сучек, Ланцини, Форналс, Боуен, Антонио
ПРЕДИ ДВУБОЯ
Манчестър Юнайтед се намира на седмата позиция с 35 точки от 21 мача. Уест Хям пък е на четвърто място с два пункта повече, само че и един дуел повече. Така при триумф през днешния ден " алените дяволи " ще изместят " чуковете " от топ 4 и най-малко краткотрайно ще се настанят там.
Срещата сред тези противници от петия кръг през този сезон приключи с триумф с 2:1 за Юнайтед като посетител, само че тогава Уест Хям пропусна доста положения пред противниковата врата, а в последните секунди Давид де Хеа даже избави дузпа. Все отново " чуковете " си отмъстиха и три дни по-късно отстраниха Юнайтед от Купата на Лигата.
Ралф Рангник няма да може да разчита на Ерик Баи, Единсон Кавани, Виктор Линдельоф, Пол Погба, Люк Шоу и Аарн Уан-Бисака заради разнообразни аргументи. Нобъл, Огбона и Зума пък няма да са на линия за своя отбор. Други играчи са под въпрос и за двата отбора.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР