Нетните приходи на ФеърПлей Пропъртис АДСИЦ за шестмесечието от продажбата

...
Нетните приходи на ФеърПлей Пропъртис АДСИЦ за шестмесечието от продажбата
Коментари Харесай

Бизнес имотите носят добри приходи

Нетните доходи на „ ФеърПлей Пропъртис ” АДСИЦ за шестмесечието от продажбата на жилища и на услуги е 5.24 млн. лв.. В същото време разноските за активността са понижени и са на стойност 3.67 млн. лева при 6.03 млн. лв. година по-рано.

Висок растеж се регистрира при изхарчените средства за външни услуги. Така е образуван позитивен чист финансов резултат в размер на 1.57 млн. лева при регистрирана загуба от 839 хиляди лв. през 2021-а.

В момента институционални вложители държат 32.83% от капитала на сдружението, а останалите бумаги са благосъстоятелност на самостоятелни акционери.

„ ФеърПлей Пропъртис ” влага в закупуването на недвижими парцели, след което разпорежда осъществяването на строителни планове до въвеждане в употреба на новопостроените здания. Занимава се и с професионалното им ръководство по-късно.

За следващо диверсифициране на портфейла си сдружението планува вложения в индустриални и логистични площи.

Основните активи на " ФеърПлей Пропъртис " са в сегмента на бизнес парцелите. Всички се отдават чартърен нормално за интервал от 1 година. В портфейла му са и жилищни парцели – ваканционни жилища във в.с. “Санта, Марина “, в.к. „ Марина Хил “ – град Черноморец и в.к. „ Св. Иван Рилски “.

Последният сегмент са земи за развиване – има планове в Сандански, София, Сапарева баня, Созопол и к.к. Паничище.

 

 
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР