Нетипични симптоми на инфаркт, които се наблюдават при жените. Важно!

...
Нетипични симптоми на инфаркт, които се наблюдават при жените. Важно!
Коментари Харесай

Не пренебрегвайте симптоми като гадене и световъртеж, ако сте жена!

Нетипични признаци на инфаркт, които се следят при дамите. Важно!

Палмър се събудила от мощно гадене. Жената почнала да повръща, само че приемайки го за нормално хранително отравяне, тя поискала да се върне в леглото. Съпругът й обаче настоял да я заведе на доктор. Както се оказало по-късно, това й избавило живота.

Самата мисъл, че може да получи инфаркт, й се сторила нелепа: чувствала се напълно обикновено! Първата електрокардиограма не посочила никакви отклонения, само че на втората лекарите забелязали нещо, което ги предиздвикало незабавно да вкарат дамата в операционната!

Когато се събудила след интервенцията, тя схванала, че е получила солиден инфаркт. Атаката почнала, когато тя идва в болничното заведение.

Ако не е била оперирана незабавно, това би довело до неминуем съдбовен излаз.

При множеството дами се демонстрират нетипични признаци на инфаркт!

Сърдечният удар е главната причина гибел при дамите. Почти две трети от дамите, които умират ненадейно от инфаркт, нямат никакви предупредителни признаци. Всеки знае, че инфарктът се демонстрира с болежка в гърдите или ръката, само че при множеството дами признаците на болестта не са толкоз изразени или въобще не са. Ето за какво е толкоз значимо да се знаят по-рядко срещаните признаци на това рисково заболяване.

Обърнете внимание на всички странни признаци от брадичката до пъпа!

Лекарите предизвестяват, че е значимо да се обърне внимание на всички странни признаци в тялото от брадичката до пъпа. Това може даже да е болежка в гърба или челюстта, зъбобол! Моля, обърнете внимание, че инфарктът се демонстрира освен като болежка, само че и като възприятие на дискомфорт в гърдите! Друг постоянно срещан признак е неприятно храносмилане или стомашни проблеми. Често сърдечните проблеми са съпроводени от гадене, световъртеж и повръщане. В допълнение към нарасналата отмалялост, задухът е един от главните, само че толкоз рядко забелязвани признаци на инфаркт.

Вижте още: Сочна домашна торта с крема сирене и мляко

Когато се обадите на кола за спешна помощ, не се колебайте да кажете на лекарите, че подозирате, че имате сърдечен удар, изключително в случай че смятате, че недоволствата ви може да не бъдат взети на съществено.

За страдание, даже здрави хора могат да получат инфаркт. Не е нужно да сте пушач, да се храните нездравословно и да имате наднормено тегло, тъй че слушайте сигналите на тялото си и бъдете здрави!

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР