Netflix съобщи, че е приключил годината с 221,8 млн. абонати.

...
Netflix съобщи, че е приключил годината с 221,8 млн. абонати.
Коментари Харесай

Netflix с по-малко абонати от очакваното

Netflix заяви, че е завършил годината с 221,8 млн. клиенти. Тези данни се разминават с първичните прогнози на компанията, само че въпреки всичко са в границите на упованията, оповестиха от колоса.

Повечето от 8,3 млн. абонамента, добавени в края на предходната година, са от страни отвън Северна Америка, излиза наяве от данните на Netflix. Това въпреки всичко е по-малко от записаните в последното тримесечие на 2020-а година 8,5 милиона.  За първото тримесечие на тази година от Netflix чакат да прибавят нови 2,5 милиона клиенти, което е доста по-малко по отношение на същия интервал на 2021-а, когато е имало 3,98 милиона нови.
Netflix ще снима филм за Новак Джокович
Докато обстановката със сръбския тенисист Новак Джокович все още е неизяснена и той се намира в Австралия, от компанията Netflix обя...
Прочети повече
От компанията обясниха забавянето в растежа с изострената конкуренция в бранша, макар че съгласно първичните им прогнози Apple и Disney не би трябвало да окажат резултат върху растежа на стрийминг колоса.

Миналата седмица от Netflix оповестиха повишение на цените за Съединени американски щати и Канада с сред 1 и 2 $ съгласно проекта на потребителя. 

Още от UNLIMITED TECH GUIDE:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР