Нестандартна благотворителна инициатива навръх Коледа във Велико Търново. Стотици мотористи

...
Нестандартна благотворителна инициатива навръх Коледа във Велико Търново. Стотици мотористи
Коментари Харесай

Стотици мотористи, облечени като Дядо Коледа, обиколиха Търново за благотворителност

Нестандартна благотворителна самодейност точно на Коледа във Велико Търново. Стотици мотористи обиколиха улиците на града, облечени като Дядо Коледа.  " Включваме се за въодушевление, включваме се, с цел да зарадваме хората, младите най-много. Еуфорията е огромна, ето, виждате, идват още Дядо Коледовци да се включат в акцията ", сподели мъж, костюмиран като Дядо Коледа.
 
С част от даренията ще бъде подкрепено и лекуването на Анна Паздеркова, която е с детска церебрална парализа и Стоян Момев, който страда от онкологично заболяване. " Ще разделим средствата сред тях двамата, с цел да може да помогнем малко и да дадем вяра, тя кара хората да имат вяра още и още и ще доближат сумите, от които имат потребност ", изясни уредникът Георги Недев пред Bulgaria ON AIR.

Мотористите ще зарадват и деца от обществените центрове, които са в неравностойно състояние.  " Всяка година обикаляме всички деца от нашите обществени центрове и им носим лакомства,  когато  имаме повече събрани средства, им купуваме разнообразни неща, от които имат потребност в домовете, където те живеят ", добави Недев.
 
" Събираме парички за децата по домовете и за нуждаещи се деца от Велико Търново, които страдат от разнообразни болести ", уточни Денислава Йовчева, облечена като Снежанка. Тази година в шествието се включи и специфична коледна шейна, която е украсена от деца без родители.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР