Нещо се случва между Маги и Кремена Халваджиян Дизайнерката се пусна

...
Нещо се случва между Маги и Кремена Халваджиян
Дизайнерката се пусна
Коментари Харесай

И те ли си „теглиха шута“: Кремена Халваджиян пърха без Маги?

Нещо се случва сред Маги и Кремена Халваджиян

Дизайнерката се пусна сама на фотосите, цялата в цветя. По-скоро роклята, в която се е снимала, е изпъстрена с китки.

„ В последно време Кремена е все сама. Не стопира да върви по почивки и да се забавлява, само че Маги го няма. Какво става в това другояче устойчиво семейство, никой още не знае “, разясняват техни общи познати.

До този миг фамилията на дизайнерката и продуцента се славеше като едно от най-стабилното. Самата Кремена се хвалеше, че към мъжа й има все млади и красиви дами, само че той като че ли не ги вижда.

„ Та те го смъкват пред мен, а той нехае. След това му споделям, че еди-коя си флиртувала с него, той остава като изумен от гръм. Не има вяра “, хвалеше се Кремена в свои изявленията. И до момента в който му брат му Джуди не стопира да смъква и вкарва в леглото засукани мадами, Магърдич остана правилен на Кремена и фамилията си.

Истината е, че Маги в действителност не е кръшкач и е правилен на дългогодишната си половинка. Той към този момент има две внучета от единствения си наследник бебо, на които се раздава на 100 %.

Но Кремена недоволствала, че той бил заринат в работа и все по-малко отделял време за отмора и развлечение.

„ Няма да векуваме на този свят. Стига си работил като вманиачен, отдели малко време за почивки и занимания “, хокала го Кремена. И откакто той не взел от дума, тя решила да пътува сама и да се забавлява, доверяват нейни близки.

 

Тагове: кремена халваджиян Магърдич Маги и Кремена Маги Халваджиян
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР