Нещо горещо се случва в живота на сина на легендарния

...
Нещо горещо се случва в живота на сина на легендарния
Коментари Харесай

Синът на покойния Тодор Колев не е на себе си. Какво се случва?

Нещо горещо се случва в живота на сина на именития артист Тодор Колев. Както е известно, Александър е плод на любовта на починалия артист с шуменката Йорданка Кирилова. Запознати издават, че към днешна дата Александър още веднъж се носи на крилете на любовта, откакто претърпя две извънредно тежки раздели. 
Щастливата новина бе оповестена персонално от него. Той обаче изрично отказал да разкрие самоличността на новата жена в живота си. Наследникът на Тодор Колев избира връзката му да остане надалеч от светлините на прожекторите. Той е съществено изплашен, откакто двете му предходни връзки бяха обществено притежание и претърпяха цялостно крушение. Това, че Александър лети още веднъж на крилете на любовта надалеч не е единствената оригиналност в живота му. Оказва се, че също така той може да се похвали и с нова работа. Вече е част от американска компания за обезпечаване, само че е безапелационен, че никога не има намерение да напуща рамките на родината си. Централата на огромната компания се намира в Кеймбридж, само че предлага опция за отдалечена работа от всички краища на света. Александър се хвали, че и заплащането е чудесно. 
Припомняме, че преди този момент той бе част от екипа на компанията на брачна половинка на известната тв водеща Нана Гладуиш.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР