Нещастен случай прекъсна мач №3 от Евро 2020 по футбол

...
Нещастен случай прекъсна мач №3 от Евро 2020 по футбол
Коментари Харесай

Нещастен случай прекъсна мач №3 от Евро 2020

Нещастен случай прекъсна мач №3 от Евро 2020 по футбол сред Дания и Финландия в Копенхаген. В 43-ата мин., при резултат 0:0, халфът на домакините Кристиян Ериксен се строполи неподвижен на терена и играта бе прекратена. 

Веднага бяха извикани медицинските екипи, а след тях и реанимационни. Те започнаха да вършат опити да съживят 29-годишния състезател на " Тотнъм " със сърдечни разтривки. Хилядите фенове по трибуните на стадион " Паркен " притихнаха, съотборниците на Ериксен от отбора на Дания се разплакаха, всички започнаха да насочат молитвени погледи към небето. Ериксен не даваше никакви признаци на живот в продължение на 10 минути, единствено понякога правеше гърчове. На терена слезе и разплаканата брачна половинка на футболиста.

Датският национал бе изнесен на носилка. Малко по-късно първо финландците, а по-късно съдийският екип и играчите на Дания се прибраха по съблекалните, с цел да чакат решение дали мачът изобщо ще бъде възобновен.

Кристян Ериксен е един от стълбовете в тима на Дания - това бе за него 109-и мач за националния тим. Футболистът е отбелязал и 36 гола.

109 мача 36 гола

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР