Несъмнено една от най-коментираните участнички в тазгодишното издание на Ергенът“,

...
Несъмнено една от най-коментираните участнички в тазгодишното издание на Ергенът“,
Коментари Харесай

Вики от „Ергенът“ лови мъже с фалшиви снимки

Несъмнено една от най-коментираните участнички в тазгодишното издание на „ Ергенът “, е Виктория, която се пробва да си хване мъж в интернет, употребявайки подправени фотоси. Тя се трансформира в обичана цел за насмешки на почитателите на формата още сега, в който се появи пред камерите. Преобладаващата част от постоянните фенове на шоуто не я намират за изключително привлекателна.

 

Бдителни фенове на формата обаче откриха нейни фотоси в интернет, на които човек мъчно би я разпознал. Те дотам са обработени с фотошоп, че Виктория наподобява като напълно друга жена. Няма диря нито от акнето й, което прави усещане в риалитито, нито от петната по кожата й. Лицето й наподобява безпрепятствено като порцелан, устните й са сочни и привлекателни, а самата Вики е олицетворение на понятието за съдбовна жена.

 

Според мнозина, задачата на момата е с подправените фотоси да хване подобаващ ерген, откакто стана ясно, че нещата с Алек няма да се получат и е напуснал риалитито, без да избере победителка. Вместо обаче да накарат хората да я харесват повече, въпросните снимки станаха мотив за още повече насмешки по неин адрес.

Инфо: Уикенд

Тагове: Виктория Ергенът Алек Младенов фотошоп фалшиви снимки мъже
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР