несъмнено е взела най-доброто от двамата си родители – Лени

...
несъмнено е взела най-доброто от двамата си родители – Лени
Коментари Харесай

Назаем от стила на Зоуи Кравиц: 10 страхотни шопинг находки за пролетта

безспорно е взела най-хубавото от двамата си родители – Лени Кравиц и, само че напълно не стои в тяхната сянка. Обожаваме татуировките й, както и стила й, тъй като без значение дали се разхожда повърхностно из Ел Ей с необятни дънки и oversize жилетка, или дефилира по аления килим в елегантна тясна рокля, тя съумява да се открои със своята характерност.

Напоследък Зоуи Кравиц постоянно може да бъде забелязана под светлините на прожекторите, поради новия филм за, където тя влиза в ролята на Жената-котка. И до момента в който на премиерата в Ню Йорк всички говореха за роклята й от алено кадифе на Oscar de la Renta, то не по-малко изискана беше на събитието в Лондон, където още веднъж беше в черен тоалет, само че този път на Saint Laurent. Актрисата от няколко години е дипломат и лице на марката и нямаше по какъв начин да не харесаме черния тренчкот, с който се беше снимала на една приказните тераси в Париж.

Но в случай че има някой, който е овладял изкуството на съвършения капсулен дрешник, това е Зоуи Кравиц. Тя съумява да направи по този начин, че даже и най-семплите неща като бял тишърт, дънки или черен топ да наподобяват забавно и стилно. Елегантно палто или шлифер и типичен мокасини са измежду наложителните неща в дрешника на актрисата от „ Големите дребни неистини “. Много постоянно я виждаме и с права сатенирана пола в миди или макси дължина, в това число и на аления килим, като нагоре прибавя единствено сутиен или доста пай топ. Все отново има задоволително изящна фигура, с цел да си го разреши.

А с какво още ни въодушеви Зоуи Кравиц вижте в галерията ни, където сме ви подготвили няколко страхотни шопинг находки за новия сезон!

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР