Непростените обиди са негативна енергия, която се натрупва и съсипва

...
Непростените обиди са негативна енергия, която се натрупва и съсипва
Коментари Харесай

Върнете болката, която сте взели от родителите си, тя не е ваша

Непростените обиди са отрицателна сила, която се натрупва и унищожава живота ни. Но инструкцията „ приеми и елементарни “ не е толкоз елементарна за осъществяване. Методът на радикалната амнистия, основан на постулати от логиката на психиката и езотериката, работи отлично и не изисква специфични умения.

Практически препоръки по какъв начин да извиним на другите и на себе си, с цел да издигнем качеството си на живот и да се събудим за духовно осъзнаване, дава Колин Типинг в бестселъра си „ Радикална амнистия “. Това е духовна технология за излекуване на взаимоотношенията, освобождение от гнева и възприятието за виновност, намиране на взаимно съгласие във всяка обстановка. А в „ Карма и радикална амнистия. Пробуждане за знанието за това кой си “ Типинг в детайли споделя по какъв начин да се оправим с родовия яд и болежка, излъчени от потомство на потомство.
Как би изглеждал животът ви и всичко, което сте постигнали в него, в случай че го погледнете от нова позиция? Вие вършиме неточности, създали сте нещо неприятно, нещо неприятно ви се е случило и така нататък.. Но от позиция на постулата на Типинг за радикалната амнистия всичко, което ви се е случило, е съвършено и е насочвано Свише. Светът неотложно се нуждае от пробудените същества като теб, с цел да взе участие в трансформацията на планетата и човешката раса и тази книга ще ви помогне да се подготвите съвършено за тази задача, написа в нейния увод.
Много хора носят в себе си болката на единия или двамата родители – техните разочарования, техните страхове, възмущение, тъга и яд. Често се случва това да е болката на родителите на нашите родители – болката, която те са предали на своите деца, а те на вас.
Трансферът нормално се случва, когато детето осъзнае болката на родителя или става неин очевидец. Тъй като виталната сила на детето постоянно е по-силна и по-чиста от тази на възрастния, детето подсъзнателно е призовано да носи силата на болката, с цел да поддържа своя родител в сложен интервал.
Резултатът е, че детето става непрекъснат сурогатен притежател на тази болежка и родителят към този момент не я приема назад в неговото енергийно поле.
„ Съветвам хората да върнат „ взетата “ болежка, без значение дали родителите им са живи или не. Казвам, че те не са длъжни да носят болката на своите предшественици, тъй като тя не им принадлежи, нямат право на нея, нито пък да лишават предците си от опцията да извървят своя кармичен път “, написа Колин Типинг.
Авторът предлага на читателите редица принадлежности, които ще оказват помощ да се отървете от тежестта на „ кармата на предците “. Облекчението от осъзнаването и практиките, предложени от Типинг, могат да бъдат почувствани още по време на четенето. Ако резултатът не е мигновен, нещата ще се случат малко по малко.
Ще научите, че всяко събитие в живота ви е част от деликатно премислен проект, координиран с вас, въпреки и да не го помните. Ще научите, че сте се договорили авансово с избрани души, с цел да ви обезпечат избрани прекарвания за духовно израстване. Включително и мощно травматични и даже трагични, в случай че употребяваме терминологията на земния ви живот. Типинг приказваме доста и за феномена на околните до гибелта прекарвания (NDEs). И за Бог, както той го схваща.
„ Разбира се, във всичко това имаше логичност. Но даже и за миг да обмисля опцията за подобен излаз, незабавно го отхвърлих. Всъщност съм надалеч от концепцията, че Бог е зло, наказващо и осъждащо създание или същина, което няма по-голяма наслада от това да ме хвърли във безконечния огън, тъй като съм се държал погрешно някъде в живота си. Аз също не имах вяра и в пъкъла, с изключение на може би в този, основан от индивида, който ние създадохме за себе си на Земята. Според мен Бог е обичащ и прощаващ и последното нещо, за което мисли, е да те съди. Дори в тези моменти, когато се държах изцяло подло, отново не се съмнявах, че Той ще ме одобри безусловно, в случай че се появя пред вратите на Рая. “
Източник
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР