Неприятен удар за шампиона Лудогорец. Треньорът Валдас Дамбраускас не се

...
Неприятен удар за шампиона Лудогорец. Треньорът Валдас Дамбраускас не се
Коментари Харесай

"Лудогорец" замина за Дания без Валдас Дамбраускас

Неприятен удар за първенеца " Лудогорец ". Треньорът Валдас Дамбраускас не се усеща добре и по тази причина тимът отпътува без него за Дания.

" Орлите " гостуват на " Мидтиланд " в първия кръг на груповата фаза на Лига Европа. Срещата е в четвъртък (16 септември) от 19:45 ч. и ще бъде излъчена директно по bTV Action. Коментарното ни студио стартира 45 минути по-рано.

Литовският експерт се е почуствал зле и от основание за сигурност за здравето на всички е взето решение да остане в България. Дамбраускас ще бъде тестван за ковид.

" Валдас ще бъде покрай тима, по този начин или другояче, с помощта на новите технологии. Предполагаме, че не е ковид, тъй като той е имунизиран. Все отново, в случай че тестът е позитивна, ще би трябвало да се оправим без него. Направили сме по този начин, че да бъде покрай тима, въпреки и онлайн. Той и неговите помощници са задоволително добре стикован екип, с цел да се оправят. Станислав Генчев има опита и като старши треньор ", сподели изпълнителният шеф Ангел Петричев на летището.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР