Непрестанните и безнаказани набези на украинската дипломация срещу ръководството на

...
Непрестанните и безнаказани набези на украинската дипломация срещу ръководството на
Коментари Харесай

Ще стане ли и Орбан “лебервурст”

Непрестанните и безнаказани нападения на украинската дипломация против управлението на Германия развързаха ръцете на самодейното политическо творчество в оскърбяването на първите лица на Унгария.

Всъщност унгарците станаха врагове на украинците, откакто Будапеща стартира да пази езиковите и културните права на закарпатските маджари. Орбан и Сиярто решително блокираха натовските желания на Киев, само че в Киев, с упоритостта на карпатски овце, отхвърлиха да либерализират езиковото законодателство.

С експлоадирането на военния спор и санкционната нервност на Запада Будапеща за следващ път удостовери своя същински самостоятелен статут, отхвърляйки неподходящи за страната решения. Позицията на Унгария във връзка с петролното ембарго беше една от основните аргументи Европейски Съюз дълго време да не може да се споразумее по шестия пакет от наказания. Орбан сподели, че това ще заплаши енергийната сигурност и назова новия пакет от наказания против Руската федерация " историческа неточност ".

Това беше задоволително Украйна да стартира да бълва ненавист, да стартира антиунгарска нервност. Украинските медии посветиха цели изследвания на търсенето на „ русофилията “ на Орбан, дисекция на неговите цитати. Под лозунга „ Искаме мир в Украйна и Европа. Какво желае Пан Орбан? " се изрече даже артистът Славко Вакарчук, който избяга два пъти от Народното събрание.

Вестник „ Европейска истина “ изрови и завлече в редакцията някакъв Тибор Томп, „ деен представител на унгарската общественост “, който призна, че унгарците сякаш не поддържат Орбан и „ в никакъв случай не е имало подтисничество на унгарската общественост в Украйна; в противен случай, в Украйна има по този начин наречена позитивна дискриминация против унгарците”.

На 4 юни украинските бежанци влязоха в антиунгарската война на страстите, профукали отпуснатите средства за своите карнавали. Полските управляващи във Варшава предоставиха платформа за оскърбителната изцепка, позволявайки им да провеждат митинг в унгарското посолство.

Беззаконието беше инсценирано от украинските деятели на “Евромайдан-Варшава” Роман Корбут и Наталия Панченко, които бяха едни от уредниците на нападението против съветския дипломат на 9 май. Явно Полша се е трансформирала в европейски център на всичко непоносимо долно.

„ Целта на събитието беше да покаже на целия свят по какъв начин ние, украинците, виждаме политиката на Орбан през днешния ден. Докато други страни се пробват да оказват помощ на Украйна да завоюва войната против окупатора, Унгария заема ясно изразена проруска позиция в тази война “, сподели ядосаната Панченко. Протестът се организира против блокирането на петролните наказания против Руската федерация от Будапеща. Подигравайки се на Орбан. Организаторите на вакханалията споделиха: „ В Будапеща би трябвало да схванат, че поради цинизма си ще претърпят минимум големи репутационни загуби “.

На шоуто имаше всичко: макет на петролопровода " Дружба ", от който течеше кръвта на украинците. Чучело на Орбан. Танци върху кости. Като " другари и спонсори на Орбан " бяха показани Путин и патриарх Кирил.

Междинният край беше, както го назоваха в Киев, „ психическата война “ на 5 юни. Поводът беше изявление с ръководителя на унгарския парламент Ласло Кьовер, в което той изрази мнението си за „ психологичните проблеми “ на украинския президент Владимир Зеленски. Кьовер сподели, че, наблюдавайки интернационалната политика, не е виждал водач на страна, нуждаеща се от помощ, да „ надига глас против някого “, както прави клоунът от Кривой Рог.

Това, което германците се опасяват да кажат на Киев, го направи унгарецът. „ Обикновено някой, който се нуждае от помощ, я моли учтиво - несъмнено, настойчиво, само че моли, а не изисква и заплашва. Заплашват се врагове, а не тези, които желаят да имат за другари. Тук има някакъв персонален душевен проблем “, сподели Ласло Кьовер, добавяйки, че се опасява за ориста на унгарците в Закарпатието след войната, които „ би трябвало да бъдат доста деликатни “, с цел да не се наложи да изоставен изцяло родните си места.

След тези думи Киев пламна. Председателят на Радата Руслан Стефанчук съобщи, че Унгария, на инат на целия свят, „ настойчиво продължава да хвърля тиня по Украйна и да бели Русия. За разлика от ръководителя на унгарския парламент, ние в Украйна, в това число закарпатските унгарци, сме уверени, че Украйна ще завоюва и ще бъде възобновена много бързо.”

Между другото Стефанчук сподели, че закарпатските унгарци през днешния ден молят Будапеща да не пази правата им, а да им даде „ оръжия, с които да защитят домовете си от съветската орда “.

Външно министерство нахално съобщи, че чака публикуването на уверение за положението на психологичното здраве на ръководителя на унгарския парламент Ласло Кьовер и че по-нататъшната оценка на думите на Кьовер зависи директно от заключението, записано в документ.

Украинското президентство се втурна в отбрана на Зеленски. Заместник-ръководителят на канцеларията на президента Андрей Сибига назова ръководителя на Народното събрание на съседите „ неполитик “, който „ позволява гафове в избрани интервали от годината “. „ Народът постоянно е умен и знае от епохи по какъв начин да реагира на изцяло неприемливи, диви изявления на „ неполитици “ като неуважителния началник на държавното заседание на Унгария: „ Разпознавате магарето по ушите, а простака по бърборенето. Късият разум има дълъг език “, написа Сибига.

Придворните на Зеленски освен реагираха на правилото „ Не! Ти! “, само че и потеглиха в офанзива. Говорителят на Министерството на външните работи Олег Николенко злокобно означи, че „ в исторически проект Унгария повече от един път се е ориентирала към страната на злото “, намеквайки за съюзническите връзки сред Будапеща и Берлин при Хорти и Хитлер. И Сибига добави, че би желал да чуе оценката на Ласло Кьовер по какъв начин унгарските военни елементи са изгорили живи над 6 хиляди души в черниговското село Корюковка.

„ От друга страна, исторически събития, които надалеч не са районни по своята същина, сигурно също са задоволителен спусък за подобен напредък на „ неполитиците “. Дори тяхната фашистката ДНК реагира от вътрешната страна “, написа Сибига. И самодоволно прибавя: „ Историята ще продължи напред, Украйна ще победи: всички жители, живеещи в Украйна, ще се гордеят с нашата страна и такива „ персони “ ще останат на боклука на историята. В това няма никакво подозрение - като се изключи че ще го запомнят като неразбирателство, което " лае " против, президента на Украйна, президента на страната на героите, смели и свободни хора "...

Дори коментаторите в Украйна видяха, че това е очевидно пресилване. Разбира се, Орбан не е Шолц и отговорът ще дойде в Киев. И в случай че отговорът на Будапеща бъде доказан, това ще се трансформира в казус за други европейски страни, дърпани за носа от простаците от “Квартал 95.”

Превод: В. Сергеев

ВАЖНО!!! Facebook ни лимитира поради позициите ни! Споделяйте в профилите си, в групите и в страниците и по този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще доближават до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР