Неправоспособен 16-годишен шуменец се блъснал с лек автомобил в предпазна

...
Неправоспособен 16-годишен шуменец се блъснал с лек автомобил в предпазна
Коментари Харесай

Дрогиран 16-годишен се заби с колата на баща си в къща в Шумен

Неправоспособен 16-годишен шуменец се блъснал с лек автомобил в защитна ограда на вилен парцел, оповестиха от полицията.

Сигнал за злополуката бил подаден в дежурната част на РУ-Шумен към 23:50 часа през вчерашния ден . Съобщено било, че водач на „ Ауди 100 “ с шуменска регистрация се блъснал в ограда на вила. На място бил ориентиран полицейски екип. Униформените открили, че зад кормилото на автомобила е малолетно момче .

Младежът, който управлявал автомобила на татко си , се движил по ул. „ Ген. Драгомиров “ в посока към ул. “ Нишава “. Поради придвижване с несъобразена с пътните условия скорост, изгубил надзор над колата и се блъснал.

Пътни служители на реда го тествали за шофиране след приложимост на наркотични субстанции и техни аналози . Отчетена била позитивна на метамфетамин проба. Отказал да даде кръвна проба за разбор. Задържан бил за период до 24 часа в полицейското ръководство в Шумен. За осъществено закононарушение по член 343 „ Б “ алинея 3 от Наказателен кодекс е формирано бързо произвеждане.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР