Неправителствената организация GLAAD, която брани правата на LGBT обществото в

...
Неправителствената организация GLAAD, която брани правата на LGBT обществото в
Коментари Харесай

Бохемска рапсодия потъва заедно с Брайън Сингър

Неправителствената организация GLAAD, която брани правата на LGBT обществото в медиите, отдръпна номинацията си за най-хубав филм на Бохемска рапсодия.

До това се стигна, откакто ден по-рано сп. The Atlantic разгласява свое едногодишно следствие, от което излиза наяве, че посоченият като единствен режисьор на продукцията Брайън Сингър е упражнил полов тормоз върху най-малко четири малолетни момчета.

Организацията дефинира хода си като „ изключително мъчно решение “ пред The Hollywood Reporter, като акцентира, че Бохемска рапсодия, целият екип, който е работил по него и обликът на Фреди Меркюри заслужават доста повече от това да бъдат принизявани до държанието на Сингър.

Припомняме, че режисьорът бе уволнен от продуцентите на заглавието, откакто редовно не се появяваше на снимачната площадка. Последните седмици от работата на терен бяха поети от неговия правоприемник Декстър Флечър, само че той по този начин и не получи самопризнание за отпечатъка си върху Бохемска рапсодия.

Въпреки обвиняванията в полово посягане обаче от Millenium Films оповестиха, че застават твърдо зад Брайън Сингър и ще продължат да работят с него по плана Червената Соня.

"Бохемска рапсодия осъществя внушителните за драма над 800 милиона $ - удостоверение за качествата на Сингър. Мога да направя разлика сред раздухваните подправени вести и действителността. Нямам проблем да взема сходно решение. В Америка всеки е почтен до доказване на противното ", съобщи в свое изказване Ави Лернер, създателят на продуцентската компания.

Източник: Монитор
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР