Непобеденият братовчед на Хабиб Нурмагомедов - Умар, влезе в болница

...
Непобеденият братовчед на Хабиб Нурмагомедов - Умар, влезе в болница
Коментари Харесай

Умар Нурмагомедов влезе в болница и отпадна от UFC 254

Непобеденият братовчед на Хабиб Нурмагомедов - Умар, влезе в болница в Дубай със признаци на грип и отпадна от UFC 254. 24-годишния войник трябваше да дебютира този уикенд против Сергей Морозов в Абу Даби на UFC 254, само че се отдръпва от бойната карта. Това е трета борба за тази година, която пропада с присъединяване на непобедения войник.

Умар беше част от подготвителния лагер на своя братовчед и медиите незабавно гръмнаха, че той може да има ковид, което астрашава борбата сред Хабиб и Джъстин Гейджи.

Непобедения първенец в лека категория реши да успокои всички и показа в обществените мрежи, че неговият родственик е бил с температура поради стафилококова зараза.
View this post on Instagram

A post shared by (@khabib_nurmagomedov) on Oct 18, 2020 at 4:40am PDT
“Селям алейкум /мир на всички/. През последните няколко дни Умар беше в хотел с висока температура, породена от стафилококова зараза. Но все пак, той и целият ни екип бяхме решени, че ще се бие на 24 октомври. Тази заран, преди полета ни за Абу Даби, той се утежни и беше приет в болница в Дубай. Оздравявай братко, по този начин е трябвало да стане”, написа Хабиб.

Умар е с връх 12-0 в ММА. В момента от UFC търсят нов противник на Морозов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР